Sen Anlat Karadeniz yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz bu akşam yayınlanıyor! Sen Anlat Karadeniz izle...

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon birinci fragmanı yayınlanmıştı. Atv ekranlarının reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu akşam 20:30'da yeni fragmanla ekranlara gelecek. Sen Anlat Karadeniz sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Bu akşam herkes ekran başına! Sen Anlat Karadeniz 2. sezon yeni fragman Atv ekranlarında sizlerle buluşacak...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2018, 19:00
Sen Anlat Karadeniz yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz bu akşam yayınlanıyor! Sen Anlat Karadeniz izle...

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz bu akşam 20:30'da sevenleriyle buluşacak. Yeni bölümün fragmanı bu akşam 08:30'da Atv ekranlarında yerini alıyor. Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak merak konusu olmaya devam ediyor. İzleyici heyecanla Sen Anlat Karadeniz'i bekliyor. Sen Anlat Karadeniz için bu akşam herkes ekran başına...

SEZONA DAHA DA GÜÇLÜ GİRECEK

Son altı yılın iyi çıkış yapan ve en çok izlenen yapımı Sen Anlat Karadeniz'in ikinci sezon çekimleri başladı. Senaryosu kadar müzikleriyle de çok konuşulan dizinin yeni sezonu için kemençe orkestrası kuruldu. Türkiye'de ilk kez kurulan kemençe orkestrası ile dizinin jenerik müziği tekrardan çalındı. Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül tarafından özgün müzikleri yapılan dizi bu sene de atv ekranlarına damga vuracak. Konu ile ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Osman Sınav, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğimiz Karadeniz'e armağan olsun" dedi. Dizinin ikinci sezon tanıtımı atv ekranlarında izleyici ile buluştu..

İzleyiciye şiddet gören bir kadının gücünü hissettiren Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor. Karadeniz'in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI
Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 21'inci bölümüyle haziran ayına ekran macerasına kısa bir ara vermişti. Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatan dizinin yeni sezon tanıtım videosu ve afişi izleyicilerle paylaşıldı. Sen Anlat Karadeniz 2.sezon ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Sen Anlat Karadeniz severler ise bu akşam saat 20:30'da Sen Anlat Karadeniz 2. sezon yeni fragmanıyla nefesleri tutacak.

İşte sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz 2.sezon ilk fragmanı...

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sen Anlat Karadeniz, duygusal anların yaşandığı son bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Ekranlardaki ilk sezonunu yaşayan dizinin sezon finali yapmasının ardından izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan henüz bir açıklama gelmedi. Sevilen dizinin, dizi sezonunun açılacağı eylül ayı ortaları itibariyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir...

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak..

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?.