Yuh artık!

Eren Talu, kendisine boşanma davası açan Defne Samyeli'yi 'haysiyetsizlikle' suçlayıp eşinden 500 bin lira tazminat talep etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2009 Güncelleme 24 Ekim 2009, 10:10

İÇİNDEKİLER

Mimar Eren Talu, hem suçlu hem güçlü çıktı! 4 Ekim gecesi çıktığı ihanet turunda Defne Samyeli'yi aldatırken muhabirimiz Halil Çilingir'e yakalanan mimar, olayın ardından eşinin açtığı 1 buçuk milyon liralık boşanma davasıyla yıkıldı. "Eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum" diyen Talu, mali krizdeyken kendisine her anlamda destek olan eşiyle barışmak için her yolu denedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


MALİ KRİZDE!

Ancak Samyeli, "psikolojik şiddet" gördüğünü iddia ettiği Eren Talu'nun ihanetini affetmedi ve boşanma davasından vazgeçmedi. Bunun üzerine ne yapacağını şaşıran Eren Talu, işi 2 çocuğunun annesi Defne Samyeli'ye hakaret etmeye kadar götürdü. Samyeli'nin boşanma davası dilekçesine avukatı aracılığıyla yazılı olarak yanıt veren eren Talu, "Eşim haysiyetsiz bir yaşam sürdürmektedir. Bu yaşam tarzıyla beni çevreme karşı küçük düşürmüştür. Bu yaşam karşısında manevi yönden sarsıldım. 500 bin lira manevi tazminat talep ediyorum" dedi. Talu'nun iddialarının ardından ünlü mimar için "Seyrantepe projesinin iptali yüzünden mali krize giren Eren Talu, 500 bin lira için 2 çocuğunun annesine hakaret etmekten çekinmedi" yorumu yapıldı.