Boğaz'da Cavalli şov

Ünlü modacı Cavalli; Dolmabahçe'deki defilesinde, mini dans şovu ve sempatik hareketleri ile büyük beğeni topladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2009 Güncelleme 24 Ekim 2009, 01:12

İÇİNDEKİLER

Fashionable İstanbul by Avea, dün gece Dolmabahçe Sarayı Meydanı'nda gerçekleşen Roberto Cavalli defilesi ile başladı. Denize kurulan 5 bin tonluk dev platform üzerindeki çadırda gerçekleşen defileyi, yaklaşık bin 350 davetli izledi.

GÖRSEL ŞÖLEN

Geceye; dünyaca ünlü tasarımcılar, moda, iş, cemiyet dünyasından çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Defilede en büyük ilgiyi dünyaca ünlü İtalyan modacı Roberto Cavalli ve eşi Eva gördü. Kırmızı halı üzerinde objektiflerin karşısına geçen Cavalli, sempatik hareketleri ve zafer işaretleriyle yaptığı mini dans şovunun ardından 'İyi ki Türkiye'ye geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum' ifadesini kullandı. Gecede; dünyaca ünlü modeller Lilly Donaldson, Jessica Stam ve Leonardo Di Caprio'nun eski sevgilisi Bar Rafaella şıklıkları ile göz doldurdu.

REINA PARTİSİ

Cavalli'nin defilesinde, 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu sergilendi. Bu görsel şölenin ardından Cavalli, podyuma çıkarak davetlileri selamladı. Muhteşem gecenin ardından, ünlüler Reina'da verilen partide eğlendi. Ünlü modacı Cavalli; Dolmabahçe'deki defilesinde, mini dans şovu ve sempatik hareketleri ile büyük beğeni topladı...