Tuba Büyüküstün'ün güzellik sırrı

Antakya'da taze meyve suları satan Ali Haydaroğlu, ünlülerin uğrak yeri olmuş. En iyi müşterisi ise Tuba Büyüküstün...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2009, 09:52

İÇİNDEKİLER

Antakya'da bulunan bir 'vitamin bar'da, dizi yıldızlarının taze sıkılmış meyve suyu içerken poz poz fotoğrafları yer alıyor. Meyve sularıyla ünlü mekanın sahibi Ali Haydaroğlu, "Müşterilerimiz arasında Tuba Büyüküstün, Cemal Hünal, Murat Yıldırım ve Şevval Sam gibi isimler var. Ama en iyi müşterimiz, 'Asi' dizisinin çekildiği dönemde Tuba Büyüküstün' olmuştu" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Mangoyu severdi
Dükkanının her köşesine Tuba Büyüküstün'ün fotoğraflarını asan Ali Haydaroğlu, şunları anlattı: "Tuba Hanım, 'Asi' dizisinin çekimleri sırasında her fırsatta gelir, mango suyu içerdi. Şimdi ben de mango suyu satarken, 'Bu sudan içen kızlar Tuba kadar güzel olur' diye espri yapıyorum." Dükkanına gelen ünlüler için bir hatıra defteri hazırladığını söyleyen Haydaroğlu, "Antakya'da çekime gelen tüm oyuncular bizim dükkandan meyve suyu içti. Hepsinden de anı yazısı aldım" dedi.

Bende çok emeği var
Antakyalı Ali Haydaroğlu, vitamin barına sık sık gelen Tuba Büyüküstün'den hatıra yazısı da almış. Büyüküstün deftere şunları yazmış: "Ali Haydaroğlu'nun üzerimde çok emeği var. Hastalandığım zaman sete ve otele mango suları gönderdi. Anneannem hastayken İstanbul'a nar suyu yolladı. Anneannemin iyileşmesine çok yardımcı oldu."