Ünlülerin filmi icra yoluyla satılıyor

2 yıl önce büyük beklentiler ve reklamlarla vizyona giren romantik komedi türü "Bir İhtimal Daha Var" filmi yapımcı borçlarından dolayı önce haczedildi şimdi de tüm hakları icra yoluyla satılıyor. Başrolleri Hülya Avşar, Savaş Dinçel, Müjdat Gezen, Mustafa Alabora, Osman Yağmurdereli ve Volkan Severcan gibi ünlüler paylaşmasına rağmen film haczedilmekten kurtulamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2009 Güncelleme 17 Ekim 2009, 10:11

İÇİNDEKİLER

Genç sinemacı Uğur Uludağ'ın yazıp yönettiği, başrollerini ise Hülya Avşar, Savaş Dinçel, Müjdat Gezen, Mustafa Alabora, Osman Yağmurdereli ve Volkan Severcan gibi ünlülerin paylaştığı Bir İhtimal Daha Var adlı film, 2 yıl önce çekilip vizyona girdiğinde çok büyük beklenti yaratmış ancak hiç beklenmeyen "bir ihtimal" olmasına rağmen gişede tam anlamıyla çakılmıştı. Borçlanarak filmi gerçekleştiren Aslı Kocaoğlu Oflaz (Cinemedya), Serdar Kodal ve Uğur Uludağ'ın (ESEK Film) ortak yapım firmaları bu borçları bir türlü ödeyemeyince alacaklılar tarafından mahkemeye verildi ve sonunda filmin tüm haklarına haciz geldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

2 baş oyuncusu öldü
21. Ekim sabahı saat 11.00'de Bakırköy Adliyesi 5. icra salonunda 450 bin lirayla satışa çıkacak olan filmde rol alanlardan Savaş Dinçel ve Osman Yağmurdereli çekimlere ağır hasta halleriyle katılmışlar ve filmi bitirdikten kısa bir süre sonra art arda yaşama veda etmişlerdi. "Hülya Avşar Madonna'ya" karşı sloganı ve büyük reklam kampanyalarıyla gündeme gelen filmde, dinleyici kitlesi gittikçe azalan Türk Sanat Müziği'ni yeniden gündeme getirmek gibi bir misyon üstlenen emektar 6 musiki müzisyenin Don Kişot'vari serüvenleri anlatılıyordu.

Festival zamanı
Uzun yıllar Türk sanat müziği solistliği yapan ancak daha sonra sahnelere veda eden ve İstanbul Amerikan Başkonsolosu ile evlenen Alev karakterini canlandıran Hülya Avşar ise filmde Madonna'nın konserini basan eski müzisyen arkadaşlarıyla birlikte sahneye çıkıp tüm dünyaya canlı olarak Ayrılmalıyız Artık ve Üzülme Sen Meleğim adlı ünlü Türk Sanat Müziği şarkılarını seslendiriyordu. Filmin konuk oyuncuları da Hıncal Uluç, Cem Özer, M. Ali Alabora, Ceyhun Yılmaz, Doğa Rutkay gibi birçok ünlü isimden oluşuyordu. Antalya'da Altın Portakal Festivali'nin tüm görkemiyle devam ettiği şu sıralarda bir Türk filminin icra yoluyla haraç mezat satılacak olması tüm sinemaseverleri çok üzecek gibi görünüyor.