Seren Serengil çok sinirli

Seren Serengil, ölen bebeğinin mezarını kendisinden saklayan kayınpederi hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Serengil Musevi mezarlığında bebeği için dua etti

Giriş Tarihi 14 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 14 Ekim 2009, 10:01

İÇİNDEKİLER

Başak Çokan'ın haberine göre, geçen nisan ayında kaybettiği bebeği Stephanie'nin kendisinden habersiz Musevi mezarlığına gömülmesinin ardından Seren Serengil'in, eşi Musa Aytun ve ailesiyle arası açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Kızının mezarının kendisine söylenmemesine üzülen ve bu konuda psikolojik sorunlar yaşadığını belirten Serengil, aylardır verdiği mücadeleyi kazandı. Kızının yattığı Musevi mezarlığına giden ancak içeri alınmayan Serengil, savcılık kararı ile polis eşliğinde mezarlığa girmeyi başardı. Kızının gömüldüğü yeri görünce sinir krizi geçiren Serengil'i yanındaki polisler teselli etti.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Belçika hazırlığı yapıyor
Taşının bile olmadığı bakımsız mezarın haline dayanamayan şarkıcı, kızının mezarı başında dakikalarca ağladıktan sonra polislerin yardımıyla oradan uzaklaştı. Yaşadığı şoku üzerinden atar atmaz avukatının yolunu tutan Serengil, kayınpederi hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Serengil önümüzdeki günlerde kafasını toplamak için Belçika'ya gidecek. Bir ay burada kalmayı planlayan Serengil'in eşi Musa Aytun ile de arası bozuk. Aytun'un tüm bu yaşananlardan sonra ailesi ve eşi arasında kaldığı ve bir süredir evine gitmediği öğrenildi.