1.5 milyon liralık intikam

Eren Talu'nun ihanet fotoğraflarını Takvim'de gören Defne Samyeli, açtığı boşanma davasında eşinden 1 buçuk milyon tazminat istedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2009 Güncelleme 07 Ekim 2009, 19:01

İÇİNDEKİLER

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Takvim'de yayınlanan fotoğraflarla ihanete uğradığını öğrenen Defne Samyeli, "Psikolojik şiddet görüyordum" dediği eşine hem boşanma davası açtı, hem de Talu'yu 3 ay evden uzaklaştırdı. İşte Samyeli'nin olay yaratacak sözleri...

VAKİT KAYBETMEDİ DİLEKÇE VERDİ...
Muhabirimiz Halil Çilingir'in çektiği Eren Talu'nun ihanet fotoğrafları, gündeme bomba gibi düştü. Önceki gün de sadece Takvim'e konuşan Defne Samyeli, eşinden boşanacağını açıklamıştı. "Yılın ihaneti"nde dün de şok gelişmeler yaşandı. Samyeli, İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla verdiği dilekçede şok iddialar ortaya attı.

'CEP TELEFONUMU DİNLETİYORMUŞ'
Türkiye eski güzeli ve haber spikeri Defne Samyeli, boşanma dilekçesinde eşinin kıskanç ve baskıcı bir kişiliğe sahip olduğunu ve Talu tarafından psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. Ayrıca Samyeli dilekçesinde, "Eşim cep telefonuma casus programı yükletip konuşmalarımı dinliyormuş. Bu bir suçtur" dedi. Samyeli'nin telefonu incelenmek üzere kasaya alındı.

'ARKADAŞLARIMI KAYBETTİM'
Sosyete mimarı olarak tanınan eşi Eren Talu'nun kusurlu davranışları olduğunu da dilekçesinde belirten Defne Samyeli, Talu yüzünden iş ve sosyal çevresini kaybettiğinin altını çizdi. Samyeli dava dilekçesinde; "Haber spikeri ve Türkiye güzeliydim. Evlenince iş ve sosyal çevremi belki de bir daha geri kazanamamak üzere kaybettim" açıklamasını yaptı.

AYLIK 15 BİN TL NAFAKA TALEBİ
Eşinden 1 milyon TL manevi, 500 bin TL de maddi tazminat talep eden Samyeli, evlilik birliği içerisinde edinilen malların yarısının da kendisine ait olduğunu belirtti. Defne Samyeli, iki kızı için de kendisine 15 bin TL tedbir nafakası bağlanmasını istedi. Bu arada Defne Samyeli'nin kızlarının velayetinin de kendisinde kalmasını istediği öğrenildi.

İŞTE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN HABERİMİZ