Avşar: Yavuz Bingöl'ü kıskanıyorum

Hülya Avşar, rol arkadaşı olan ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ü neden kıskandığını açıkladı.

Giriş Tarihi 03 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 03 Mart 2011, 11:17
Avşar: Yavuz Bingöl’ü kıskanıyorum

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar, rol arkadaşı Yavuz Bingöl için "Biz onu çok kıskanıyoruz. Adam şanslı! Üç-beş film çekti; yok 'o ödüle', yok 'bu ödüle' aday. Moralim bozuluyor" dedi. Kerem Alışık ise "Adam kırmızı halıda yürüdü" diye espri yaptı

Türkiye'nin 1940'larda, 2. Dünya Savaşı'nın etkisinde kalarak kıtlık yaşadığı dönemleri ve cezaevindeki suçluların acılarını anlatan '72. Koğuş' filminin galası önceki gece yapıldı. Geceye, aralarında Mahsun Kırmızıgül, Ali-Selma Taran çifti, Ali Sunal, Burcu Esmersoy, Çolpan İlhan ve Hande Subaşı'nın da bulunduğu birçok ünlü katıldı. Filmde rol alan Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Kerem Alışık ve Songül Öden gösterim öncesinde filmle ilgili açıklamalar yaptı. İşte geceden notlar:

MAALESEF İZLEDİ

Hülya Avşar galaya kızı Zehra ve kız kardeşi Helin Avşar ile geldi. Avşar, filme yaş sınırı getirip getirilmemesiyle ilgili, "Filmde yalnızca o tecavüz sahnesi var, yaş sınırı getirselerdi, bu çoktan olurdu. Zaten buna gerek de yok" dedi.

Avşar, "Filmi kızınız da izleyecek" diyen bir gazeteceye, "Maalesef" diyerek herkesi şaşırttı. Gazetecinin "İzlemesi sakıncalı mı?" sorusunu ise "Olur mu öyle şey" diyerek geçiştirdi.

Kameramanlardan biri, yanlış merdivene binince Avşar, "Kemal Kılıçdaroğlu gibi olduk" diye espri yaptı. Kameremana "Sen yanlış yöne bindin" diye seslendi.

Kerem Alışık çekimler sırasında aç kaldıklarını belirterek, "Açlık duygularını yansıtmamız için gerekiyormuş. Tazyikli su sahnesinde ise Yavuz Bingöl bizi teselli etti. 'Ben konuştum ılık su olacak' dedi ama su buz gibiydi" dedi.

ARKADAŞIZ

Adı Nehir Erdoğan'la aşk dedikodusuna karışan Yavuz Bingöl, "Bu konu hakkında ilk ve son kez konuşuyorum. Kendisi arkadaşım. Bizi hep birlikte görebilirsiniz. Arkadaşımı kısa zaman içinde üç ayrı kişiyle yazdınız, ayıptır." dedi.

BENİ ELEŞTİRECEK AZ KİŞİ VAR!

Hülya Avşar, Kerem Alışık, Yavuz Bingöl ve Songül Öden, gala öncesinde NTV'ye konuk oldu. İşte yayında geçen ilginç diyaloglardan bazıları:

Avşar programda, "Yavuz'u çok kıskanıyoruz. Adam şanslı! Beş film çekti, sürekli yurt dışında. Yok 'o ödüle', yok 'bu ödüle' aday. Moralim bozuluyor" dedi. Alışık ise "Biz kırmızıyı, parmağımız kesilince görüyoruz, adam kırmızı halıda yürüdü" diye espri yaptı.

Avşar, "Ödül istemiyorum, hakaret sayarım. Ben ve benim gibi birkaç kişi daha var. Artık bizlerin oyunculuğunun tartışılması ayıp. Oyunculuğumu eleştirecek çok az kişi var. Beni Ertem Eğilmez, Atıf Yılmaz, Atilla Dorsay gibi isimler eleştirsin" dedi.