Palamut mevsimi başladı! Ekim ayının yıldızı fırında palamut tarifi

Sonbaharın gelişiyle birlikte denizler hareketlenmeye, tezgahlar ise lezzetle dolmaya başladı. Ekim ayı, balık severler için yılın en bereketli dönemlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu ayın en çok beklenen balığı ise hiç şüphesiz palamut.
Giriş Tarihi: 13.10.2025 23:40

Uzmanlara göre palamut, Eylül'ün son günlerinden itibaren olgunlaşmaya başlıyor, Ekim ve Kasım aylarında ise en yağlı ve en lezzetli haline ulaşıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.