Kestaneyi fırına vermeden önce bunu yapın! Lokum gibi oluyor kabuğu kendiliğinden ayrılıyor

Kış akşamlarının mis kokulu lezzetlerinden biri olan kestane, doğru yöntemle pişirildiğinde adeta lokum gibi oluyor. Fırına atmadan önce yapılan küçük bir işlem, kestanenin hem kabuğunu kolayca soymanızı sağlıyor hem de içinin yumuşacık olmasını garantiliyor. İşte püf noktasıyla evde mükemmel kestane yapmanın sırrı...
Giriş Tarihi: 14.10.2025 16:28
Kış akşamlarının mis kokulu lezzetlerinden biri olan kestane, doğru yöntemle pişirildiğinde adeta lokum gibi oluyor. Fırına atmadan önce yapılan küçük bir işlem, kestanenin hem kabuğunu kolayca soymanızı sağlıyor hem de içinin yumuşacık olmasını garantiliyor. İşte püf noktasıyla evde mükemmel kestane yapmanın sırrı...
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.