BİM psikolog seansı gerçekten var mı, olacak mı? 8-12 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM psikolog gerçek mi, doğru mu?

Twitter üzerinden bir önceki gün yapılan bir paylaşımda BİM Aktüel ürün kataloğunda seans ücreti 200 lira olan psikolog hizmeti yer aldığı iddia edildi. İddia sosyal medyayı sallarken BİM psikolog gerçek mi, doğru mu? BİM psikolog seansı gerçekten var mı, olacak mı? sorularının yanıtları da sıkça araştırılmaya başlandı. İşte iddianın detayları ve 8-12 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2022, 15:36 Güncelleme 09 Ağustos 2022, 15:36
BİM psikolog seansı gerçekten var mı, olacak mı? 8-12 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM psikolog gerçek mi, doğru mu?

İÇİNDEKİLER

BİM aktüel ürün kataloğunda yer aldığı iddia edilen psikolog seansı sosyal medyanın gündemine oturdu. BİM'de seans ücreti 200 TL olan psikolog hizmeti verileceği iddia edildi. 12 Ağustos Cuma gününden itibaren BİM Aktüel ürünlerinde psikolog bulunacağına dair katalog görselleri bir çok Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Peki BİM psikolog gerçek mi, doğru mu? BİM psikolog seansı gerçekten var mı, olacak mı? İşte 8-12 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM PSİKOLOG GERÇEK Mİ, DOĞRU MU?

İddia ilk olarak bir Twitter hesabından paylaşıldı. Hesaptan "BİM'e psikolog geliyormuş" notuyla paylaşılan tweet kısa süre içinde beğeni ve retweet alırken bir süre sonra paylaşım silindi.

Ancak paylaşımlar hızla viral olunca BİM aktüel ürünler kataloğu araştırılmaya başlandı.

Öncelikle hemen şunu belirtelim ki iddianın gerçeklik payı yok.

Gerçek afişe bakıldığında görselde FAKİR erkek bakım seti yer alıyor. Set ise 449 TL'ye satılmakta.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU TAM LİSTE!

BİM'de 9 – 12 Ağustos 2022 tarihlerinde yer alacak indirimli ürünler şöyle;