THY 19 Mayıs Hatıra Bileti alma ekranı: 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır? ogm.eba.gov.tr adresinde

THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl ve nereden alınır sorusu arama motorlarında en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel, tarihi bir uçuş gerçekleştireceği belirtildi. THY'den yapılan bu açıklamanın ardından THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl ve nereden alınır sorusunun yanıtı merakla araştırılanlar arasındaki yerini aldı.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022, 08:57 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 08:57
THY 19 Mayıs Hatıra Bileti alma ekranı: 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır? ogm.eba.gov.tr adresinde

İÇİNDEKİLER

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümü ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda özel Samsun'a bir uçuş gerçekleştirecek. Bu kapsamda siteye giren ziyaretçiler adını ve soyadını yazarak '19 Mayıs Hatıra Bileti' oluşturabiliyor. Oluşturulan hatıra biletleri #bağımsızlıkyolculuğu etiketi ile sosyal medyadan paylaşılabiliyor. Peki, 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır? İşte ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ THY 19 Mayıs Hatıra Bileti alma ekranı!

THY UÇUŞ BİLETİ 19 MAYIS NASIL VE NEREDEN ALINIR?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okullarda; masa tenisi, satranç ve voleybol turnuvalarının yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenleniyor. Müzik ve şiir dinletileri ile bayramın anlam ve önemine dikkat çekiliyor. Düzenlenen faaliyetler velilerden de yoğun ilgi görüyor.

Bununla birlikte MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs'a özel hatıra bileti hazırlayarak tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin kullanımına sundu.

Siteye giren ziyaretçiler adını ve soyadını yazarak '19 Mayıs Hatıra Bileti' oluşturabiliyor. Oluşturulan hatıra biletleri #bağımsızlıkyolculuğu etiketi ile sosyal medyadan paylaşılabiliyor. Hatıra bileti, https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresinden oluşturulabiliyor.

TÜRK HAVA YOLLARI (THY) SAMSUN 19 MAYIS HATIRA BİLETİ ALMA EKRANI

THY 19 Mayıs hatıra bileti almak için, aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak, adınızı ve soyadınızı yazıp bilgilendirmeyi okuduktan sonra uçuşa katılabilirsiniz.