Whatsapp'ta isim nasıl görünmez yapılır? WhatsApp durumu nasıl görünmez?

Whatsapp uygulamasında ismin görülmemesi için kişilerin isimlerini kaldırmaları yeterlidir. Whatsapp'ta ismi görülmesin isteyen kişiler, isim ve soy isim olarak bırakılmış olan yerlere taleplerine göre emoji veya noktalama işaretleri koyabilirler. Böylece isimleri, rehberlerinde olan veya olmayan kişiler tarafından görülmeyecektir.

Giriş Tarihi 20 Mart 2024, 14:41 Güncelleme 20 Mart 2024, 14:41
Whatsapp’ta isim nasıl görünmez yapılır? WhatsApp durumu nasıl görünmez?

İÇİNDEKİLER

Whatsapp uygulamasında ismin görülmemesi için kişilerin isimlerini kaldırmaları yeterlidir. Whatsapp'ta ismi görülmesin isteyen kişiler, isim ve soy isim olarak bırakılmış olan yerlere taleplerine göre emoji veya noktalama işaretleri koyabilirler. Böylece isimleri, rehberlerinde olan veya olmayan kişiler tarafından görülmeyecektir.

👉WhatsApp Ad Kısmını Kimler Görebilir?

Whatsapp üzerinden isim kısmı, gizlilik ayarları üzerinden yapılan ayarlar üzerinden kişilerin istedikleri kişiler tarafından görülebilir. Gizlilik ayarları sayesinde Whatsapp kullanıcıları, isimlerini sadece rehberlerinde olan kişiler, belirledikleri kişiler veya herkes ile paylaşabilirler. İsimlerini kimin görüp göremeyeceğini seçebilen kullanıcılar, profil ayarlarından bu güncellemeleri yapabilirler.

👉WhatsApp Durumu Nasıl Görünmez?

Whatsapp üzerinden paylaşılmış durumların görüntüleme ayarları, hem Android hem de İphone kullanıcıları tarafından Ayarlar kısmında yer alan "Gizlilik" seçeneğinden yapılabilir. Buradan yapılacak ayarlar ile beraber, Whatsapp üzerinden paylaşılmış olan durumu kimlerin görebileceği ve göremeyeceği ayarı da kolaylıkla yapılabilir. Grup olarak kişiler ile durumun paylaşılamaması durumunun yanında, tercihe bağlı olarak kişilere durumlar tek tek de gizlenebilir.

👉WhatsApp'ta Karşı Tarafın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?

Whatsapp'ta numaranın silindiği, birkaç farklı şekilde kolaylıkla anlaşılabilir:

  • Numarayı silip silinmediği merak edilen kişinin eğer profil fotoğrafı yoksa, numara silinmiş olabilir.
  • Bunun yanında kişilerin eğer durumları görünmüyorsa, karşı taraf numaranızı silmiş olabilir.

👉WhatsApp Profil Resmi Kimlere Görünür?

Whatsap profilini kimlerin gördüğünü öğrenmek için ayarlar sekmesi üzerinden "Gizlilik" ayarına girilir. Profil fotoğrafının kimler tarafından görüleceği burada 3 farklı kategoride kişilere sunulmuştur:

  • Herkes: Eğer bu seçenek seçilmiş olursa, telefon numaranızın olduğu herkes profil fotoğrafınızı görebilir.
  • Yalnızca Kişilerim: Bu seçeneğin ayarlı olması durumunda ise profil fotoğrafı yalnızca kişi listesinde olan kişiler ile paylaşılır. Bu seçenek aynı zamanda bu kişilerin istenmeyen kişiler tarafından profil fotoğraflarının görülmesini de engelleyecektir.
  • Yalnızca Ben: Bu seçeneğin seçilmesi ise kişi listesinde yer alan ve almayan kimsenin profil resmini göremeyeceği anlamına gelir. Bu seçeneğin seçilmesi ile beraber, hesabın profil fotoğrafı yalnızca ilgili kişi tarafından görülebilir.

👉Last Seen Ne Anlama Gelir?

Last seen uygulaması, Whatsapp üzerinde kullanıcı olan kişilerin Whatsapp uygulamasını en son ne zaman kullandıklarını, yani en son ne zaman biri ile görüştüklerini gösteren bir uygulamadır. Last seen ayarı, uygulama üzerinden kapatılabilir. Ancak Last seen'in kapatılması, kullanıcıların başka hesap sahiplerinin de son görülme zamanlarını göremeyecekleri anlamına gelir.

👉Rehberden Sildiğim Kişi Whatsapp'tan Beni Görebilir Mi?

Numarası telefondan silinmiş olan bir kişi, eğer Whatsapp profilinin sahibi bilgilerini "Yalnızca Kişilerim" olarak güncellemişse profil fotoğrafını ve durumunu göremez. Ancak ismi hala var olduğu için silinmiş olsa da bir Whatsapp profilinin olduğunu ve çevirimiçi olduğu zamanlarda aktif olduğunu görür.

👉Bir Numara Beni Engellediğini Nasıl Anlarım?

Herhangi bir numara tarafından engellenmiş olduğunu anlamanın birkaç yolu mevcuttur:

  • Numara aranırken telefon sürekli olarak meşgul çalıyor ise numara tarafından engellenmiş olabilirsiniz.
  • Bununla beraber, eğer Whatsapp üzerinde telefon numarası duruyor ancak profil fotoğrafı, son görülme ve çevrimiçi bilgileri, durumu ve durum güncellemeleri de görünmüyorsa, numara tarafından engellenmişsinizdir. Aynı zamanda atılan mesajlar iletilmiyorsa da engelleme işlemi yapılmış olabilir.