Aile Destek Programı nedir, başvuruları ne zaman başlayacak? Aile Destek Paketinden kimler yararlanacak, ne kadar ödenecek?

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Aile Destek Programı başlatılıyor. Peki Aile Destek Programı nedir, başvuruları ne zaman başlayacak? Aile Destek Paketinden kimler yararlanacak, ne kadar ödenecek?

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 20:16 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 21:16
Aile Destek Programı nedir, başvuruları ne zaman başlayacak? Aile Destek Paketinden kimler yararlanacak, ne kadar ödenecek?

İÇİNDEKİLER

SON DAKİKA! Kabine Toplantosı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli bir haberi duyurdu. Peki Aile Destek Programı nedir, başvuruları ne zaman başlayacak? Aile Destek Paketinden kimler yararlanacak, ne kadar ödenecek?

AİLE DESTEK PROGRAMI NEDİR?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamarından satır başları;

"Dünyanın sosyal çalkantıların kıskacında olduğu sancılı bir süreçte Türkiye, rotasından çıkmadan yoluna devam ediyor"

Eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'nin ayaklarındaki geri kalmışlık zincirlerini attık.

Diklenmeden dik durarak, uluslararası baskıları milletimizle birlikte göğüsledik.

Türkiye dünyada salgın ve savaşın tetiklediği lojistik arayışların merkezi olmuştur.

Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışı ile dar gelirli vatandaşların alım gücünü biraz daha artıracağız.''

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN, KİMLER YARARLANACAK?

Aile Destek Paketi başvuru tarihleri henüz duyurulmadı. Başvuruların Haziran ayında başlaması beklenirken kimlerin yararlanacağı ve ödeme miktarı da ilerleyen günlerde duyurulacak. Konuya ilişkin açıklamalar geldikçe haberimizde yer verilecektir.