ŞOK market bugün açık mı, kapalı mı? 2-3-4 Mayıs ŞOK saat kaçta açılıp, kapanıyor? Ramazan Bayramı ŞOK çalışma saatleri 2022!

Tüm illerden milyonlarca vatandaş doğrultusundan Bayramda marketler açık mı 2022? Sorusunun cevabı yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Mübarek Ramazan Bayramı'nı vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşılıyor Peki, Ramazan Bayramı'nda marketler saat kaçta açılacak, kapanacak? ŞOK marketler 3 Mayıs Salı açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2022, 09:30 Güncelleme 04 Mayıs 2022, 09:30
ŞOK market bugün açık mı, kapalı mı? 2-3-4 Mayıs ŞOK saat kaçta açılıp, kapanıyor? Ramazan Bayramı ŞOK çalışma saatleri 2022!

İÇİNDEKİLER

Tüm illerden milyonlarca vatandaş doğrultusundan Bayramda marketler açık mı 2022? Sorusunun cevabı yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Mübarek Ramazan Bayramı'nı vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşılıyor Peki, Ramazan Bayramı'nda marketler saat kaçta açılacak, kapanacak? ŞOK marketler 3 Mayıs Salı açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

BAYRAMDA MARKETLER ÇALIŞIYOR MU, KAÇTA AÇILIYOR VE KAPANIYOR?

Zincir marketlerin çoğu bayramın 1. Günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü kapalı olacak. Ancak yerel marketler ve bakkallar faaliyette olacak.

BAYRAMDA A101 MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

İşte zincir marketlerin bayramda açılış ve kapanış saatleri;

A101 BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ

A101 market bayramın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü kapalı olacak. 3 Mayıs Salı günü ve 4 Mayıs Çarşamba günü 09.00 - 21.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

BİM BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM marketin bayramın ilk günü kapalı olacağı düşünülüyor. 3 Mayıs ve 4 Mayıs tarihlerinde ise normal çalışma saatlerine göre devam edecek.

ŞOK BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK marketlerin de A101 ve BİM'de olduğu gibi bayramın ilk günü kapalı olması bekleniyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ise 09.00 - 21.30 saatleri arasında hizmet vermeyi sürdürecek.

MİGROS BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ

En büyük zincir marketlerden biri olan Migros'un bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde normal çalışma saatlerinde hizmet vermesi bekleniyor.

Marketlerin çalışma saatleri bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir.