30 Kasım Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu? İstanbul'da yarın 1 Aralık Getir, Yemeksepeti Banabi, İstegelsin açık mı?

Vatandaşlar çevrimiçi market uygulamaları hakkında son dakika araştırmalara başladı. Yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yarın saat 18.00'e kadar motokuryelik hizmeti yapan araçlar başta olmak üzere motosiklet ve elektrikli scooter araçlarının trafiğe çıkmalarına müsaade edilmeyeceğini duyurdu. Peki, 30 Kasım Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu? İstanbul'da yarın Getir, Yemeksepeti Banabi, İstegelsin açık mı? İşte tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 30 Kasım 2021, 08:46 Güncelleme 30 Kasım 2021, 12:57
30 Kasım Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu? İstanbul’da yarın 1 Aralık Getir, Yemeksepeti Banabi, İstegelsin açık mı?

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşanan olumsuz havanın etkisi akşam saatleri itibariyle devam ediyor. Yaşanan bu durum sonrası İstanbul ve çevre illerde okullar tatil edildi. Vatandaşlar çevrimiçi market uygulaması Getir, Yemeksepeti, İstegelsin çalışıyor mu şeklinde aramalara başladı. Getir ve Yemeksepeti tarafından yapılan son dakika açıklamada, motorsikletli kurye hizmetlerinin durduğu açıklandı. Ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, lodos nedeniyle motokuryelik hizmeti yapan araçlar başta olmak üzere motosiklet ve elektrikli scooter araçlarının trafiğe çıkmalarına müsaade edilmeyeceğini duyurdu. Peki, 30 Kasım Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu? İstanbul'da yarın Getir, Yemeksepeti Banabi, İstegelsin açık mı? İşte son dakika açıklamalar...

30 KASIM GETİR ÇALIŞIYOR MU?

Getir, İstanbul'da motokuryelerin güvenliği için motosikletli teslimat hizmetlerini durdurduğunu açıkladı.

Yemeksepeti de motorsikletli kurye hizmetini durdurdu.

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA DUYURDU!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, lodos nedeniyle saat 23.00'den yarın saat 18.00'e kadar motokuryelik hizmeti yapan araçlar başta olmak üzere motosiklet ve elektrikli scooter araçlarının trafiğe çıkmalarına müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

İstanbul ve Türkiye'nin birçok ilinde hayatı felç eden fırtına nedeniyle illerden tatil haberleri gelmeye başladı. İstanbul ve Kocaeli ve Sakarya'da okullar bir gün tatil edildi.

İstanbul Valiliği, lodos nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak.

30 KASIM SALI GÜNÜ İSTANBUL'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam eden Lodos nedeniyle; Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır.'' ifadelerini kullandı.



İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA!

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden alınan son verilere göre;

İlimizdeki kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın, bu gece yarısına kadar 90-110 km/sa hızda devam ederek gece saatlerinden itibaren hızını biraz azaltacağı ve yarın saat 18.00'e kadar 70-90 km/sa hızda sürdüreceği tahmin edilmektedir.

İstanbullu vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 30 Kasım 2021 Salı günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.



KOCAELİ VALİSİ TATİL HABERİNİ DUYURDU

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Olumsuz hava koşulları ve #Lodos nedeniyle İlimiz genelinde, Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır.'' ifadelerini kullandı.

SAKARYA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle yüz yüze eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Kaldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, kentte etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtınanın, sağanakla beraber yarın da sürmesinin beklendiğini belirtti.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyaran Kaldırım, "Sevgili hemşehrilerim, ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadesini kullandı.

Vali Kaldırım, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün izinli sayılacağını aktardı.

İSTEGELSİN ÇALIŞIYOR MU?

İstegelsin araçla hizmet verdiğinden çalışmalarını sürdürmektedir.

Siparişlerini ise her gün 09.00 ila 00.00 saatleri arasında dağıtmaktadır.