İşte Başkan Erdoğan-Biden görüşmesindeki algı operasyonunu çürüten görüntüler

NATO Liderler Zirvesi Brüksel'de gerçekleştirildi. NATO Zirvesi'ne katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Erdoğan oturduğu sırada Biden ile selamlaşması esnasında çekilen fotoğraflar Fransız AFP ve İngiliz Reuters tarafından servis edilen fotoğrafla 'Erdoğan'ın, Biden'ın önünde eğildiği' şeklinde bir algı oluşturulmak istendi. Algı operasyonuna CHP yandaşı medya ve FETÖ'cüler de çanak tuttu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaştığı video Başkan Erdoğan'a yönelik gerçekleştirilen algı operasyonunu bozdu.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2021, 19:01 Güncelleme 15 Haziran 2021, 00:54
İşte Başkan Erdoğan-Biden görüşmesindeki algı operasyonunu çürüten görüntüler

İÇİNDEKİLER

NATO Liderler Zirvesi Brüksel'de gerçekleştirildi

NATO Zirvesi'ne katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

REUTERS VE AFP'DEN ALGI OPERASYONU
Erdoğan oturduğu sırada Biden ile selamlaşması esnasında çekilen fotoğraflar Fransız AFP ve İngiliz Reuters tarafından servis edildi.

Reuters


AFP

Servis edilen Fotoğrafla 'Erdoğan'ın, Biden'ın önünde eğildiği' şeklinde bir algı oluşturulmak istendi.

CHP YANDAŞI MEDYA VE FETÖ'CÜLER ÇANAK TUTTU
Algı operasyonuna CHP yandaşı Cumhuriyet, Oda TV gibi yayın organlarının yanısıra FETÖ'nün yayın organlarından kronos haber ve firari FETÖ'cü Emre Uslu da yaptıkları paylaşımla çanak tuttu.

ALGI OPERASYONUNU BOZAN GÖRÜNTÜ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun algı operasyonunu paylaştığı video Başkan Erdoğan'a yönelik gerçekleştirilen algı operasyonunu bozdu.

Altun Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, görüntülerin tamamını paylaştı.

Görüntülerde Biden Başkan Erdoğan'ın yanına geliyor ve Başkan Erdoğan da ayağa kalkara selamlaşarak kısa bir sohbet gerçekleştiriliyor.

Altun paylaşımında, "Başkan Erdoğan bugün NATO zirvesinde Biden ile bir sohbet gerçekleştirdi. İki lider, ikili ve bölgesel meseleleri görüşmek üzere kısa süre sonra tekrar bir araya gelecek." ifadelerine yer verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN