İstanbul'da CHP'li belediyelerde çöp dağları rezaleti yayılıyor! Grev bir ilçeye daha sıçradı

DİSK'e bağlı Genel-İş ile CHP'li Maltepe Belediyesi arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçilerin başlattığı grev nedeniyle ilçede çöpler 5 gündür toplanmıyor. CHP'li Maltepe Belediyesi'nde çalışan işçilerin ardından CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nde çalışan işçiler de greve çıkıyor. Beşiktaş Belediye binasına asılan pankarta göre işçiler 15 Mart itibarıyla greve çıkacak. CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nde de bir çöp rezaleti yaşanıp yaşanılmayacağı merak konusu.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 17:06 Güncelleme 27 Şubat 2021, 17:44
İstanbul’da CHP’li belediyelerde çöp dağları rezaleti yayılıyor! Grev bir ilçeye daha sıçradı

İÇİNDEKİLER

Maltepe Belediyesinde aralarında temizlik görevlilerinin de bulunduğu işçilerin başlattığı grev, beşinci gününde devam ediyor.

Grevin etkileri özellikle temizlik hizmetlerinde hissedilirken, birçok noktada dolu olan konteynerlerin yanlarına bırakılan çöpler, sokaklarda yığınlar oluşturdu.


İlçede yaşayan vatandaşlar, çevreye kötü kokular yayılmasına neden olan çöplerin toplanmamasına tepki gösterdi.



MALTEPE BİTMEDEN BEŞİKTAŞ!
Maltepe'de halk sağlığını tehdit eden rezalet görüntüler kesilmeden bir grev haberi de bir başka CHP'li belediyeden geldi. CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nde çalışan işçiler 15 Mart'ta greve çıkacaklarını duyurdular.



Sabah'ın haberine göre toplu iş sözleşmelerinde sonuç alınmaması sonrası Kadıköy, Ataşehir, Bakırköy ve Maltepe'den sonra Beşiktaş Belediyesi işçileri de grev kararı aldı. Beşiktaş Belediyesi işçileri 15 Mart'ta belediye kapısına greve çıkacaklarını duyuran kararı astı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN