Somer Sivrioğlu sevgilisi kimdir? Somer Sivrioğlu eski eşi kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programının jürisi Somer Sivrioğlu’nun aşk hayatı yeniden gündem oldu. 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı iddia edilen Somer Şef'in yasak aşkı ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkınca eşi Aslı Sivrioğlu'dan veto yemiş ve geçtiğimiz yıl boşanmışlardı. İşte, Somer Sivrioğlu hakkında merak edilen bilgiler!

Giriş Tarihi 01 Aralık 2020, 12:35 Güncelleme 01 Aralık 2020, 15:37
Somer Sivrioğlu sevgilisi kimdir? Somer Sivrioğlu eski eşi kimdir?

İÇİNDEKİLER

Somer Sivrioğlu sevgilisi kimdir? Somer Sivrioğlu eski eşi kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan ve son günlerde reytinglerin zirvesinde olan Masterchef Türkiye programının jüri üyelerinin özel hayatları merak ediliyor. Peki, Somer Sivrioğlu sevgilisi kimdir? Somer Sivrioğlu eski eşi kimdir?

SOMER SİVRİOĞLU SEVGİLİSİ KİMDİR?

18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı iddia edilen Somer Şef'in yasak aşkı ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkınca eşi Aslı Sivrioğlu'dan veto yemiş ve geçtiğimiz yıl boşanmışlardı.

18 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Somer Şef'in Derin ve Deniz adında bir kız ve erkek çocuğu var.

Avustralya'da eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul'a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu, eşini İstanbul'da esmer bir kadınla aldatmış ve iddialar çok konuşulmuştu.

Somer Sivrioğlu'nun 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu. Çift aldatma iddialarının ardından boşandı.

25 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya gelen Somer'in annesi de şef. Küçük yaşlardan beri yemeğe ilgili olan ünlü isim, Bilkent Turizm Otelcilik'ten mezun olduktan sonra 1996'da gittiği Avustralya'da 23 yıl kaldı.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans için Avustralya'ya gitti.

Yurt dışındaki restoranlarda çalışan Somer Sivrioğlu, geleneksel yemeklerimizi barındıran menüsü ile Türk mutfağını tanıttı.

Somer Sivrioğlu'nun aldığı ödüller:

• 2013 Yerel İşletme Ödülü
• İç Batı'nın En İyi Restoranı 2012 En İyi Lezzet Ödülü
• 2010 ve 2011 RCNSW Mükemmellik Ödülü
• 2010 İç Batı'nın En iyi Türk Restoranı Ödülü