Aleyna Çakır'ın sır ölümünde flaş gelişme! Ümitcan Uygun o gece olanları itiraf etti

Bir süredir Türkiye gündeminde sıkça konuşulan Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Çakır hakkında itiraflarda bulunan Ümitcan Uygun, "Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı" dedi.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2020, 22:54 Güncelleme 20 Eylül 2020, 23:09
Aleyna Çakır’ın sır ölümünde flaş gelişme! Ümitcan Uygun o gece olanları itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin gelişmelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır'la ilgili flaş açıklama geldi. Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Uygun, açıklamasında ağabeyinin kendisine ceza verdiğini iddia etti.

ÜMİTCAN UYGUN ALEYNA ÇAKIR HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!
Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Çakır olayından son dakika gelişmeleri şu şekilde;

"BİR KERE VURDUĞUMDA BAYILDI"
Ümitcan Uygun'un açıklamaları...

"Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı. Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı diliyorum ve ... ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da ... ağabeyim vermiştir."

YENİ TANIKLAR ŞOK İDDİALAR
Atv habere ulasan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir genç kiz ifadesinde "Düğününde otururken Ümitcan ile birlikte 6 kız geldi. 19-20 yaşları arasında. Ümitcan'ın annesine seslendiler. Yurtta çalışıyorum bunları ben büyütüyorum. Beni seviyorlar dedi. Kızlarla sohbet ederken biz 18 yaşını doldurduk, bize ev açtı. Şu an Ümitcan ile birlikteyiz bizi çalıştırıyor dedi. Annesi de söyledi..." dedi.

KÜÇÜK YAŞTAKİ KIZLARI KANDIRARAK PAVYONDA ÇALIŞTIRIYOR!
Bir başka tanığın ifadesine göre; "Kızın deyişine göre; biz burada müşteri bulmaya geldik gibisinden konuştuk, sonra mahallenin gençleri ile gitti..."

Küçük yaşlarda kızları gazino ve pavyon ve bar ortamına götürdüğüne dair ifadeler geldiği belirtildi...

"SON ADRES PAVYON"
"Çok çok kızlar var da bazı kız arkadaşlarımız konuşmuyor, korkuyorlar, tedirginler çünkü onların yerleri bariz belli çünkü bunlar gerçekten sıkıntılı insanlar..."

"Çok para kazanma vaadiyle gönderiliyor ancak son adres pavyon... İş dediğin bu muydu dediğimde ben mutlu olacağım, istemediğin bir şey olmayacak, dayıların parasını yiyeceğiz gibi bir muhabbet olduğu iddialar arasında yer alıyor..."

ÇARPICI İDDİALAR GELDİ
Uygun ölmeden birkaç gün önce öğrencileri ile WhatsApp üzerinden iletişime geçti ve "Hakkımda soruşturma başlatılabilir, benim için tanıklık edin, Gülay Hoca iyi bir insandır deyin" dediği ortaya çıktı.