Bu fotoğrafı dünyada hiçbir yerde göremezsiniz! Tokat'ta ayağı burkulan kadını polis sırtında taşıdı

Tokat'lı Saadet teyze, ayağını burkup yaralandı. Yardıma giden polis Yücel Doğan, araca kadar sırtında taşıdı. Dünyayı salladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, twitter'dan ayağı kırılan yaşlı bir kadını polis memurunun taşıdığı anı paylaştı: Bu fotoğraf her şeye bedel...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 07:06
Bu fotoğrafı dünyada hiçbir yerde göremezsiniz! Tokat’ta ayağı burkulan kadını polis sırtında taşıdı

İÇİNDEKİLER

Tokat'ta yere düşerek ayağını kıran ve emniyet güçlerinden yardım isteyen yaşlı kadına polis memurları yardım etti. Bir polis memuru Saadet Çubukludere'yi sırtında evine taşıdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da o anların fotoğrafını kendi hesabından, 'Bu fotoğraf her şeye bedel' notuyla paylaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ise şunları paylaştı: "Evde yalnızken düşüp ayağını kıran ve ekiplerimizden yardım isteyen Saadet teyzemize geçmiş olsun diliyor, tedavi edilmesinde yardımcı olan Tokat Emniyet Müdürlüğünde görevli personelimize teşekkür ediyoruz. Hep yanınızdayız ve emrinizdeyiz."


Saadet Çubukludere, "Beni sırtına alacakları hiç aklıma gelmezdi. Sırtına aldığı zaman insan bir gururlanıyor. Onlar dua ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
Görüntü Twitter'da büyük takdir topladı. İşte o yorumlardan bazıları

Türk polisi vatan millete hizmet aşkıyla yoğrulmuş.
Adamsın adam. Allah seni ve sevenlerini korusun.
O polis kardeşimizin ellerinden öpüyorum.
Var olsun şanlı Türk polisi!
Rabbim yardımcıları olsun. Türk polisi ve ordusu daima var olsun.