Sefer görev emri e-devletten sorgulama ekranı! Milli Savunma Bakanlığı sefer görev emri çıkardı mı?

33 askerimizin şehit olmasının ardından vatandaşlar tarafından sefer görev emri sorgulama ekranını araştırmaya başladı. Olası bir seferberlik durumunda sefer görev emri olanlar E-Devlet'ten sefer görev emrini sorguluyor. Suriye'nin kuzeybatısında yer alan İdlib şehri, İdlib adlı yönetim bölgesinin merkezi konumundadır. Suriye'nin en büyük şehirlerinden olan Halep'e 60 kilometre uzaklıkta yer alan İdlib, Hatay ilinin de toprak komşusudur.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 17:56 Güncelleme 28 Şubat 2020, 17:56
Sefer görev emri e-devletten sorgulama ekranı! Milli Savunma Bakanlığı sefer görev emri çıkardı mı?

İÇİNDEKİLER

Katil Esed rejimi tarafından yapılan hain saldırı sonrasında 33 askerimiz şehit oldu. Bu bağlamda Google arama motorunda sefer görev emri kelimesi oldukça revaçta olmuş durumda. Vatandaşlar sefer görev emri ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor. Seferberlik durumunda sefer görev emri olanlar silah altına alınabilecektir. E-Devlet'ten sefer görevini sorgulamak isteyenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Sefer Görev Emri Nedir? Sefer Görev Emri E-Devlet'ten sorgulama ekranı!

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SEFER GÖREV EMRİ NEDİR?

Sefer görev emri, herhangi bir seferberlik durumunda silah altına alınacakların katılacağı birliklerdir. E devlet üzerinden sefer görev emri sorgulama yapılır. Sorgulamada , olası bir seferberlik durumunda vatandaşların katılacağı birliğe yer verilmektedir.

SEFER GÖREV EMRİ SORGULAMA EKRANI!

SURİYE İDLİB SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

CUMHURBAŞKANLIĞI HENÜZ AÇIKLAMADI

Alçak saldırı sonrası Beştepe 'de Güvenlik Zirvesi toplandı ve kritik bir toplantı yapıldı. Toplantı sonrası Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınırın sıfır noktasına gitti. Ancak seferberlik açıklaması gelmedi. Sefer görev emri için de henüz bir açıklama yapılmamıştır.

Hatay Valisi Doğan 33 askerimizin alçak saldırı sonrası şehit olduğunu söyledi. Doğan, "Esed rejim güçlerinin yapmış olduğu hava saldırısı sonucu TSK mensuplarımızdan 4 Mehmetçiğimiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. 4 Mehmetçiğimiz daha şehit olmuştur. Yapılan hava saldırıları sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Birazdan hastanede yaralılarımızı ziyaret edeceğiz. Sağlık mensuplarımız, hiçbir Mehmetçiğimizin hayati tehlikesinin olmadığını ifade ettiler. Şu an itibarıyla hastanemizde 32 yaralımız var." dedi.

Fetih suresi oku! Savaşan askerlere okunacak dualar...

Eğer savaşa veya çatışmaya çıkan askerler 190 defa Er-Rahıym ismi şerifini yazıp üzerinde taşırsa Allah'ın izni ile düşman ona hiçbir zarar veremez. Nasr suresini okumak düşmana galip gelmeye vesiledir.

Düşmanı mağlup etmek için 3 gün aynı yerde 70 kere Ya Hafidu ismi şerifi okunursa kısa zamanda etkisi gözle görülür.

Cephede savaşan ya da düşmana karşı nöbet tutan asker Ya Müziüü ismi şerifini zikrederek savaşırsa Allah karşısındakini helak eder.

Savaşa başlamadan önce Ya Mukaddimü diyen kişi düşmanın zararından emin olur.

E-DEVLET KAPISI NEDİR?

Son zamanlarda vatandaşların çok yoğun kullanmaya başladığı bir internet servisi olan E-Devlet Kapısı portalı, temel olarak tüm kamu kurumlarının internet servislerini tek bir çatı altında toplayan, sanal devlet portalıdır. Bu portal üzerinde tüm kurumların internet servislerini bulabilir ve kullanabilirsiniz. Böylelikle E-Devlet Kapısı portalı, Türkiye genelinde vatandaşların kamu işlemlerini rahatlıkla yapabilmesini sağlarken, kamu kurumlarının iş yükünde de ve yoğunluğunda hafifleme sağlıyor. Kamu hizmetlerinde dijital entegrasyon çalışmasının bir ürünü olan E-Devlet Kapısı portalında işlemlerin güvenle yapılması için "Kimlik Doğrulama" yapılması gerekiyor. E-Devlet Kapısı kimlik doğrulamalarını da E-Devlet giriş sayfasından yapabilirsiniz.

Kamu kurumlarının internet servislerini kullanabileceğiniz E-Devlet portalını kullanmanız için yapmanız gereken kimlik doğrulama yani E-Devlet giriş işlemlerini basitçe gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet Kapısı portalı vatandaşlara iki kanal üzerinden hizmet veriyor. Böylelikle E-Devlet giriş işlemlerinizi;

• E-Devlet Kapısı resmi web adresi "turkiye.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• E-Devlet Kapısı mobil uygulamasını "AppStore" veya "PlayStore" üzerinden cihazınıza indirin ve açın.
Şeklindeki iki kanal üzerinden yapabilirsiniz. Her iki kanal üzerinden de E-Devlet giriş işlemlerini 7/24 yaparak, kurumların servislerini kullanabilirsiniz.

E-DEVLET GİRİŞİ

Kişisel vatandaşlık bilgi güvenliği için yapmanız gereken E-Devlet giriş işlemleri için aşağıdaki adımları izlemelisiniz. İki kanal üzerinden de E-Devlet giriş işlemlerinizi aynı şekilde yapabilirsiniz. Sadece iki kanalda da E-Devlet Giriş sayfasına ulaşma şekliniz farklı olur.

• E-Devlet Kapısı "turkiye.gov.tr" adresinde giriş sayfası için sağ üst kısımda bulunan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayın.

• E-Devlet Kapısı mobil uygulamasında ise sol kısımda bulunan 3 çizgiye tıklayarak "Giriş Yap" seçeneğine tıklayın.

• Ulaştığınız E-Devlet Giriş sayfasında ise size sunulan 5 farklı giriş yönteminden birisini kullanabilirsiniz(E-Devlet şifresi, Mobil imza, Elektronik imza, T.C. kimlik kartı ve İnternet bankacılığı).

• E-Devlet kimlik doğrulama yöntemlerinden birisini seçtikten sonra T.C. kimlik numaranızı ve seçtiğiniz yönteme göre talep edilen bilgileri girin.

• Bu bilgileri girdikten sonra en altta bulunan "Sisteme Giriş Yap" seçeneğine tıklayın.
Bu işlemleri tamamlayarak kolayca E-Devlet giriş yaparak, sistemdeki hizmetleri kullanmaya güvenle başlayabilirsiniz. E-Devlet giriş yöntemleri sadece "Adres Değişikliği" gibi işlemlerde e-Devlet şifresi ile giriş yetersiz kalmaktadır. Bu şekilde birkaç spesifik işlem dışında tüm hizmetler için hangi giriş yöntemiyle giriş yaptığınız fark etmemektedir.