22 Kasım Efsane Cuma indirim yapan markalar yeni listesi!

22 Kasım Efsane Cuma indirim yapan markalar yeni listesi şuan arama motorlarında oldukça popüler durumdadır. Vatandaşlar indirimli ürün alabilmek için bir biri ile yarışıyor. Trendyol, Teknosa, Gratis ve Nike gibi büyük markalar yüksek oranda indirim yapıyor. Black Friday indirimleri ABD’de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve son yıllarda da Türkiye’de markaların indirim savaşına girdiği bir süreç dönemdir. Alışveriş yapmak isteyen pek çok vatandaşın özellikle beklediği Black Friday’in ne zaman başlayacağı da yine alışveriş tutkunları için merak konusu oldu. Black Friday Amerika’da Şükran gününden sonra gelen ilk cumadır. Aynı zamanda bu günde mağazalar sabaha karşı açılır ve normalden daha geç kapanır.

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 17:30 Güncelleme 22 Kasım 2019, 17:30
22 Kasım Efsane Cuma indirim yapan markalar yeni listesi!

İÇİNDEKİLER

22 Kasım Efsane Cuma indirimi yapan markalar yeni listesi açıklandı. Black Friday pek çok alışveriş tutkunu için merak konusu olmaya devam ediyor. Sık sık internete başvuran alışveriş çılgınları hangi günde ve hangi mağazaların dahil olduğu araştırmalarını yapmaya devam ediyor. İşte Black Friday'ın Türkiye'de ne zaman başlayacağına dair detaylar. Bu gün tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday adını almıştır. Philadelphia'da alışverişten dolayı izdihamların yaşanması ve trafiğin altüst olmasından dolayı bu adı almıştır. 2011 yılı sonrasında ise bazı mağazalar 24 saat hizmet vermeye başladı. AVM'lerde ki çoğu mağaza ve markalara ait intenet siteleri Black Friday indirimlerini kullanıcılarına sunmaktadır.

Black Friday indirim yapan markalar listesi

Trendyol: Efsane indirim günler'e 25 Kasım saat 00:00'da başlıyor. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe geçerli olacak.

Zara: Zara Black Friday 2019 indirimleri 22 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradiverius, Pull and Bear, gibi mağazalarda %50'ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

Ayakkabı Dünyası: Black Friday kampanyaları ve indirimleri ile adından söz ettiren Ayakkabı Dünyası, müşterilerine sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Ayakkabıdan çantaya; aksesuarlardan özel koleksiyonlara kadar birçok farklı ürün kategorisi ve markada yüzde 90'ları bulan indirimler, Ayakkabı Dünyası Black Friday kampanyaları olarak karşınıza çıkıyor.

Teknosa: Teknosa, Black Friday indirimleriyle kullanıcıların ertelediği ihtiyaçlarına bir an önce kavuşmasını sağlıyor. Teknosa'nın avantajlı fiyat, taksit ve kargo avantajlarından yararlanarak binlerce ürün arasından ihtiyacınız olanlara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu kapsamda cep telefonu, laptop, televizyon, beyaz eşya ve elektrikli ev eşyaları gibi ürünler kampanya dahilindedir.

Gratis: Gratis Black Firday indirimi 22-25 Kasım tarihleri arasında. Zincir mağazalardan olan Gratis " Black Friday'den bize ne! Bu perşembe..." sloganı ile indirimlere başladı. 22-25 Kasım arasında gerçekleşecek olan Gratis indirim listende birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Saç boyalarından tutun da tüm makyaj malzemelerine kadar indirim uygulanacak.

Steam: 2019 yılı Steam Black Friday İndirimleri'nin 27 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Onlarca oyunda % 80'lere varan indirimler uygulanması bekleniyor.

NİKE: 2019 Black Friday, 29 Kasım Cuma ve 2 Aralık Pazartesi Nike Cyber Monday indirimleri olması bekleniyor. Ayakkabı, koşu ayakkabısı, tayt gibi birçok giyim ürününü kapsayacak indirimler yaklaşık olarak %30 civarlarında olacak.

MORHİPO: Morhipo'da Black Sale adıyla duyurulacak indirimlerin en yoğun ve kazançlı olacağı gün ise Black Friday'e denk gelen Kasım ayının son Cuma günü yani 29 Kasım olacak. Kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çantada sizi bekleyen yüzlerce marka ve binlerce ürün olduğunu, bu markalarda süper indirimlerin %90'ı bulacağını unutmayın.

25 – 29 Kasım 2019 tarihleri arasında Morhipo'nun özel markaları olan People by Fabrika, D by Divarese, NGSTYLE ile Morhipo'da oldukça sevilen Koton, Ipekyol, Twist, NetWork, Beymen, Mavi gibi markaların da %70'e varan indirimlerini görebilirsiniz.

Türkiye'de Black Friday

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye'de de aktif olarak uygulanıyor. Mağazaların günler süren indirimlerinin yanı sıra internette de akıl almaz kampanyalar oluyor. Black Friday günü ve indirimleri Türk kullanıcıların alışverişlerinde normal bir güne oranla çok büyük bir sıçramanın kaynağı oldu. Türkiye'deki ortalamalar göz önünde bulundurulduğunda bu dönemdeki alışverişlerin neredeyse iki kat daha indirimli olduğu görülmektedir. Buradan da anlayabileceğimiz gibi Türkiye'deki tüketici, Black Friday gününde bir hayli aktif.

Black Friday nedir?

Black Friday Amerika'da Şükran gününden sonra gelen ilk cumadır. Aynı zamanda bu günde mağazalar sabaha karşı açılır ve normalden daha geç kapanır. Çok ciddi indirimlerin yapıldığı mağazalarda trafik altüst olur. Hem normal mağazalarda hem de intenet üzerinden satış yapan Amazon gibi intenet sitelerinde büyük indirimler yapılır. Bu gün sayesinde çoğu mağaza karlarını arttırır.

Neden Black Friday adını almıştır?

Bu gün tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday adını almıştır. Philadelphia'da alışverişten dolayı izdihamların yaşanması ve trafiğin altüst olmasından dolayı bu adı almıştır. Son yıllarda hem insanların hem de mağaza sahiplerinin yararlandığı bu indirimler artık tüm dünya da normal olarak karşılanmaktadır. 2000'li yıllara kadar saat sabah 06:00'da açılan mağazalar 2000 yılı sonrasında daha erken açılmaya başlandı. Dünyanın önde gelen mağazaları bile artık kapıları saat 04:00-05:00 gibi saatlerde açıyor ve gece geç saatlerde kapatıyor. Bu günde çalışanların mesaisi de uzun sürdüğü için büyük mağazalar bugün çalışan işçilerine çift maaş veriyor. 2011 yılı sonrasında ise bazı mağazalar 24 saat hizmet vermeye başladı. AVM'lerde ki çoğu mağaza ve markalara ait intenet siteleri Black Friday indirimlerini kullanıcılarına sunmaktadır.