İŞKUR üzerinden farklı pozisyonlarda 51 bin personel alınacak

2019 son günlerinde İŞKUR üzerinden 51 bin 424 personel alımı yapıyor. Çeşitli kurum ve kadroların detaylı bilgileri ve kurumlara başvuruları sitemizden öğrenebilirsiniz. Bu personel alımında adaylardan en az öğrenim şartını sağlama, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olma, ilgili belge ve sertifikalar sahip olma, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olma gibi özel şartlar ve genel alım şartlarını sağlama şeklinde bir başvuru şartı sunulabilmektedir.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2019, 09:10 Güncelleme 25 Eylül 2019, 09:46
İŞKUR üzerinden farklı pozisyonlarda 51 bin personel alınacak

İÇİNDEKİLER

Eylül ayının yeni haftasında yani 3. haftaya girerken İŞKUR tarafından personel ve memur alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden personel ve memur alımları devam ediyor. Bu bağlamda Eylül ve Ekim ayı sonuna kadar doktordan hemşireye, güvenlik görevlisinden zabıtaya, öğretmenlikten işçiliğe kadar toplamda 51 bin 424 personel alımı yapılacağı ilan edildi.

İŞKUR Kadrolar ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlarda farklı kadrolar ve pozisyonlarda adaylar istihdam edilecek olup toplamda 51 bin personel alımı yapılacaktır. Bu personel alımında adaylardan en az öğrenim şartını sağlama, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olma, ilgili belge ve sertifikalar sahip olma, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olma gibi özel şartlar ve genel alım şartlarını sağlama şeklinde bir başvuru şartı sunulabilmektedir. Bu noktada farklı meslek gruplarında farklı başvuru şartları yer almaktadır. Alımın yapılacağı meslek gruplarından bazıları ve kadro detayları şu şekildedir.

15 EYLÜL İŞKUR İŞ İLANLARI

15 EYLÜL İŞKUR İLANLARI