AK Parti'den, İBB'deki hizmet araçları üzerinden algı operasyonu yapan Ekrem İmamoğlu ve ekibine matematik dersi

Ekrem İmamoğlu, İBB'de hizmet için kullanılan çeşitli marka ve modeldeki araçları "Lüks araç" diye Yenikapı'ya çekerek "İBB'de israf" yalanına sarılmış ama algı operasyonu tutmamıştı. Algı operasyonunun tutmamasının ardından şimdi de İmamoğlu’nun danışmanı Yavuz Erkut sahneye çıkarak 1.247 aracın sistemden çıkarılacağını ve sonucunda 5 yılda 250 milyon lira kar elde edileceğini iddia etti. Bu aymazlığa çok geçmeden AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın’dan cevap geldi. Ekrem İmamoğlu ve kurmaylarını madara eden Aydın, İmamoğlu ve yardakçılarının 114 günde İBB’yi büyük bir zarara sokacağını ispatlayan bir tweet atarak CHP’yi dumura uğrattı.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2019, 23:08 Güncelleme 08 Eylül 2019, 23:32
AK Parti’den, İBB’deki hizmet araçları üzerinden algı operasyonu yapan Ekrem İmamoğlu ve ekibine matematik dersi

İÇİNDEKİLER

Beylikdüzü Belediyesi Başkalığı döneminde yaptığı israflarla belediyenin borcunu 5 katına çıkaran İBB Başkanı İmamoğlu'nun son algı operasyonu İBB'deki hizmet araçları üzerinden oldu.

23 Haziran'da İBB Başkanlığını devralan Ekrem İmamoğlu ve ekibi algı operasyonlarıyla karalama kampanyalarına devam ediyor. "İsraf düzeni" söylemi üzerinden vatandaşı aldatan İmamoğlu ve ekibinin son girişimi ise İBB'nin hizmet için kullanılan araçları üzerinden oldu.

KİRLİ HESAPLARDA İYİLER DÖRT İŞLEMDE SINIFTA KALDILAR
Algı operasyonunun tutmamasının ardından şimdi de İmamoğlu'nun danışmanı Yavuz Erkut sahneye çıkarak 1.247 aracın sistemden çıkarılacağını ve sonucunda 5 yılda 250 milyon lira kar elde edileceğini iddia etti. Bu aymazlığa çok geçmeden AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın'dan cevap geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın ise sosyal medya üzerinden algı operasyonuna devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut'a adeta matematik dersi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut, "İBB'de israfa son verilip tasarrufa gidileceğinin açıklanmasıyla toplamda 1.247 araç sistemden çıkmıştır ve bu sayede de 50 milyon liralık tasarruf sağlanmıştır. Yılda 49,5 milyon lira olan bu tasarruf; 5 yıllık süreçte de 250 milyon lirayı bulmaktadır." ifadesini kullandı.

CHP'YE MATEMATİK DERSİ
AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, "1.247 araç 365 gün için 50 milyon TL. Günlük kira 109 TL. Yeni ihale, 997 araç 3 ay 24 (114) gün için 17 milyon 454 bin TL. Günlük kira 153 TL. Tasarruf derken günlük 44 TL, 997 Araç, 114 günde 5 milyon TL İBB'yi zarara sokmuşsunuz. Koç Holding'de olsaydınız sizi kovmuşlardı." ifadesini kullanarak CHP'ye adeta matematik dersi verdi.