Emine Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi! Emine Bulut'un olaydan yarım saat önce Fedai Varan'ı polise şikayet ettiği ortaya çıktı

Emine Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi... Emine Bulut (43), “Ölmek istemiyorum” diye haykırarak son nefesini verdi. Bu çığlık Türkiye’yi inletti. Milyonlar, koca şiddetini lanetledi. Kahreden gerçek günler sonra dile getirildi. Genç annenin, olaydan yarım saat önce eşini polise şikayet ettiği belirlendi. Vicdanlar isyan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 07:57
Emine Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi! Emine Bulut’un olaydan yarım saat önce Fedai Varan’ı polise şikayet ettiği ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Erkek terörü bitmedi. Kurbanlardan biri de Emine Bulut (43) adlı bir çocuk annesiydi. Bulut, 4 yıl önce dayakçı koca Fedai Varan (43) ile evliliğini bitirdi.

Varan'ın tehditleri ise sona ermedi. Cani koca, 18 Ağustos'ta bir lokantada eski eşinin boğazını, 10 yaşındaki kızının gözü önünde kesti. Bulut'un son nefesinde "Ölmek istemiyorum", dehşete tanık olan kızının da "Anne ölme" çığlıkları yüreğimizi deldi.

OTOBÜSTEN İNDİRMİŞ
Vahşet ise bağıra bağıra geldi. Olay günü, Fedai Varan kızını görmek istedi. Bulut, kızını alarak Varan ile buluşmaya gitti. Varan, eski eşini ölümle tehdit etti. Bunun üzerine Bulut, yardım istemek için karakola gitti.

Varan da karakol çıkışı Bulut'u takip etti. Otobüse binmek isteyen eski eşini kolundan tutup indirmek istedi. Emine Bulut ise olay çıkmasın diye araçtan indi. Devamında bir köfte dükkanına geçildi. Bulut, karakola gittikten yarım saat sonra vahşete kurban gitti.



KORKUNÇ PAYLAŞIMA GÖZALTI...
Eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'u cep telefonu kamerasıyla çeken B.Y. (19) gözaltına alındı. İzmir'in Torbalı İlçesi'nden paylaşılan bir mesaj ise kan dondurdu.

Eşiyle boşanma sürecinde olan S.Ç., sosyal medya üzerinden kendi eşinin de sonunun Emine Bulut gibi olacağını yazdı. "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur" diyen şahıs, korkunç paylaşım sonrası gözaltına alındı.



BAKANLIK DEVREDE
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), annesinin babası tarafından vahşice öldürülmesine tanık olan 10 yaşındaki F.B.B. için harekete geçti. MEB, F.B.B.'ye hayatı boyunca eğitim yardımı ile sosyal ve psikolojik destek verecek.

BU CANİ TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRDI
Eski eşini kızının gözü önünde katleden Fedai Varan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın cinayetleri "Yeter artık" dedirtti.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU
Başkan Erdoğan, Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut'u telefonla arayarak başsağlığı diledi. Erdoğan'ın görüşmede, "Allah sabrınızı artırsın, bizler şu anda bütün parti yönetimimle bu işi masaya yatırdık. Bu konunun üzerinde ısrarla duruyoruz" dediği öğrenildi.