Oyuncu Bülent Emrah Parlak'tan skandal Emine Bulut paylaşımı: Dincilik ve sağcılık suçlu!

Oyuncu Bülent Emrah Parlak, eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için Twitter hesabından paylaşım yaptı. Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşete "Dincilik ve sağcılık suçlu!" diyerek skandala imza attı. Sağcı ve dindar kesimi resmen hedef gösteren Bülent Emrah Parlak'a sosyal medyadan tepki yağdı: İnsanları Sağcı-dindar diyerek topluca suçlu lanse edemezsiniz! Her görüşte her türlü suçlu çıkabilir! Gerçekleri hazmedemeyen Parlak, "Kes sesini" diyerek Takvim'e saldırdı.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019, 11:59 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 14:32
Oyuncu Bülent Emrah Parlak’tan skandal Emine Bulut paylaşımı: Dincilik ve sağcılık suçlu!

İÇİNDEKİLER

Kırıkkale'de, Emine Bulut'un, eski eşi tarafından kızının gözü önünde öldürülmesiyle ilgili gelişmeler konuşulmaya devam ederken, oyuncu Bülent Emrah Parlak, Twitter hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Parlak, bu paylaşımıyla Emine Bulut cinayetinin sorumlusu olarak sağcı ve dindar kesimi hedef gösterdi.

RESMEN HEDEF GÖSTERDİ
İşte Parlak'ın skandal paylaşımı:
"Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!"

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın skandal paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı. Bir Twitter kullanıcısı, "İnsanları Sağcı-dindar diyerek topluca suçlu lanse edemezsiniz! Her görüşte her türlü suçlu çıkabilir...​" dedi.

Başka bir Twitter kullanıcısı ise "Şimdi birileri çıkar sol ideolojili suçluları önünüze sıralarsa far tutulmuş tavşan gibi kalırsınız." ifadelerini kullandı.

TAKVİM'İ HEDEF ALDI
Gerçekleri hazmedemeyen Bülent Emrah Parlak, Takvim'e saldırdı. Parlak, sosyal medyadan "Kes sesini takvim" diye yazdı.

NE OLMUŞTU?
Emine Bulut, 10 yaşındaki kızıyla eski eşi Fedai Baran ile buluştuktan kısa süre sonra tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kızının karşısında kanlar içinde kalarak "Ölmek istemiyorum" diye bağırırken Fedai Baran ise taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.