Acun Ilıcalı Adnan Oktar'ın müridi mi? Mehmet Coşkun Pamir'den şoke eden ifade: Onun vasıtasıyla tanıştım

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik hazırlanan iddianamede dikkat çekici detaylar yer aldı. Adnan Oktar davasının tutuklu sanığı Mehmet Coşkun Pamir, Adnan Oktar Suç Örgütü'yle kendisini tanıştıran ismin televizyoncu Acun Ilıcalı ve ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı olduğunu ileri sürdü. Adnan Oktar'ın eski kediciklerinden olan Ceylan Özgül yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın da eski bir ' mürid ' olduğunu iddia etmişti. Ayrıca Oktar da, 2011 yılında internette yayınlanan bir videoda, Acun Ilıcalı'nın geçmişte 'talebesi' olduğunu söylemişti.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 13:06 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 13:40
Acun Ilıcalı Adnan Oktar’ın müridi mi? Mehmet Coşkun Pamir’den şoke eden ifade: Onun vasıtasıyla tanıştım

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl tutuklanan ve iddianamedeki adıyla Adnan Oktar Suç Örgütü'ne üyelikle suçlanan 171'i tutuklu 226 kişi, 17 Eylül'de Silivri'de hakim karşısına çıkacak. 44 gün boyunca aralıksız sürecek davanın iddianamesi, geçen hafta mahkemeye sunulmuş ve kabul edilmişti.

Savcılığın mahkemeye sunduğu iddianameden ilginç detaylar ortaya çıktı. Adnan Oktar davasının tutuklu sanığı Mehmet Coşkun Pamir, Adnan Oktar Suç Örgütü'yle kendisini tanıştıran ismin televizyoncu Acun Ilıcalı ve ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı olduğunu ileri sürdü.

Pamir'in, dosyadaki ifadesinde şu sözleri yer aldı:

Adnan Oktar ile tanışmam 1987 yılında arkadaşım olan Acun Ilıcalı ile abisi Ömer Cenker Ilıcalı vasıtasıyla tanıştım, Acun ile abisi o dönemde samimi arkadaşımdı sık sık görüşürdük, bana samimi, dürüst ve inançlı olduğu birisi ile seni tanıştırmak istiyorum dedi, ben de bunu kabul ettim ve Adnan Oktar'ın Ortaköy'de bulunan evinde 1987 yılında tanıştım, bu grubun içinde herhangi bir önderliği yoktur, arkadaş olarak grubun içinde bulundum. Ben Adnan Oktar grubunu suç örgütü olarak görmüyorum. Bu grupta herhangi bir hiyerarşik yapı yoktur.

ACUN ILICALI'NIN ABİSİ MÜŞTEKİ LİSTESİNDE
3908 sayfalık iddianamede, "Müşteki - Mağdur" kısmında 135 kişi bulunuyor. Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı da, 135 kişilik müşteki listesinde 73. sırada yer alıyor.

ACUN ILICALI ADNAN OKTAR'IN MÜRİDİ Mİ?
Türkiye Adnan Oktar operasyonu ile çalkalanmayı sürdürürken, Adnan Oktar'ın eski kediciklerinden olan Ceylan Özgül'ün Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Özgül yaptığı bir paylaşımda TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın da eski bir ' mürid ' olduğunu iddia etmişti. Özgül, daha sonra bu tweetini sildi.

ADNAN OKTAR DA İTİRAF ETMİŞTİ
Harun Yahya mahlasını da kullanan Adnan Oktar, 2011 yılında internette yayınlanan bir videoda, Acun Ilıcalı'nın geçmişte 'talebesi' olduğunu söylemişti.

Oktar, şöyle konuşmuştu:

Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik.