Yurtiçi, MNG Kargo 15 Temmuz'da açık mı, tatil mi? 15 Temmuz'da bugün kargolar açık mı 2019?

15 Temmuz'da bugün kargolar açık mı 2019? Yurtiçi, MNG Kargo 15 Temmuz'da açık mı, tatil mi? 15 Temmuz kargolar açık mı 2019? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik günü bu sene pazartesi gününe denk geliyor.Pazartesi günü yurdun dört bir tarafında darbe gecesi şehit olan vatandaşları anmak ve demokrasi zaferini kutlanacak. Peki 15 Temmuz kargolar açık mı 2019? Detaylar haberimizde... Üç yıl önce bugün, 15 Temmuz'da, Türkiye siyasi tarihinin en ağır saldırısı yaşandı. Tarih yapıcı milletimiz, Anadolu'daki bin yılı boyunca hiç tanık olmadığı, en alçak ihanet girişimi ile karşı karşıya kaldı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üzerinden ülkemize açık bir saldırı yapıldı. Elli yıl boyunca Batılı istihbarat teşkilatları tarafından devlet içine yerleştirilen bir terör örgütü, Türkiye Cumhuriyeti'ni rehin almaya çalıştı.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019, 09:15 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 09:15
Yurtiçi, MNG Kargo 15 Temmuz’da açık mı, tatil mi? 15 Temmuz’da bugün kargolar açık mı 2019?

İÇİNDEKİLER

Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne az bir zaman kala kargoların açık olup olmayacağı araştırılıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda 15 Temmuz resmi tatil olarak ilan edildi. Peki 15 Temmuz kargolar açık mı 2019? Merak edilen detaylar haberimizde.. Kargo firmaları özel kurumlar olduğu için değişiklik gösteriyor, bu nedenle vatandaşlar ilgili firmanın müşteri hizmetleriyle görüşebilir. Peki 15 Temmuz'da yarın kargolar açık mı 2019? Yurtiçi, MNG Kargo 15 Temmuz'da bugün açık mı, tatil mi tüm detaylar haberimizde

15 TEMMUZ'DA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargo firmaları özel kurumlar olduğu için değişiklik gösteriyor, bu nedenle vatandaşlar ilgili firmanın müşteri hizmetleriyle görüşebilir.

Yurtiçi Kargo 15 Temmuz'da tatil olduğunu sayfasında şu ilan ile duyurdu.

MNG Kargo da tatil olduğunu resmi internet sayfasında paylaştı.

15 TEMMUZ'DA ECZANELER AÇIK OLACAK MI?

İlaç almak isteyen vatandaşlar da resmi tatil olan 15 Temmuz tarihi için "15 Temmuz'da eczaneler açık olacak mı?" diye soruyor. 15 Temmuz'da eczaneler resmi tatil kapsamında kapalı olacak ve yalnızca nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

Hangi eczanelerin açık olduğunu öğrenmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden İstanbul'daki nöbetçi eczanelere erişim sağlayabilirsiniz. Diğer iller için de bulunduğunuz ilin İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesine giriş yaparak nöbetçi eczaneleri görebilirsiniz.

15 TEMMUZ'DA PTT VE NOTER AÇIK MI?

15 Temmuz Pazartesi günü bankalar gibi PTT ve noterlerde kapalı olacak. Aynı şekilde PTT ve noterlerde işi olanların ertesi gün işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ HAKKINDA BİLGİLER

Üç yıl önce bugün, 15 Temmuz'da, Türkiye siyasi tarihinin en ağır saldırısı yaşandı. Tarih yapıcı milletimiz, Anadolu'daki bin yılı boyunca hiç tanık olmadığı, en alçak ihanet girişimi ile karşı karşıya kaldı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üzerinden ülkemize açık bir saldırı yapıldı. Elli yıl boyunca Batılı istihbarat teşkilatları tarafından devlet içine yerleştirilen bir terör örgütü, Türkiye Cumhuriyeti'ni rehin almaya çalıştı.

15 TEMMUZ SÖZLERİ

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye.

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. (Bakara Suresi)

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.