Başkan Erdoğan: Durmak yok yola devam

Başkan Erdoğan, “Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yok. Millet bize ‘Durmak yok, yola devam’ dedi” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2019 Güncelleme 26 Haziran 2019, 07:54
Başkan Erdoğan: Durmak yok yola devam

İÇİNDEKİLER



Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında hem iç siyasete hem dış politikaya yönelik önemli mesajlar verdi. İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Millet 24 Haziran ve 31 Mart'taki iradesiyle AK Parti ve MHP'ye, 'Durmak yok, yola devam' dedi" ifadesini kullandı. Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: 2024 seçimlerine kadar AK Parti ve MHP olarak İstanbul'da sahip olduğumuz 25 ilçe belediyesi ve 180 büyükşehir belediye meclis üyesi ile halkımıza en güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı, bakanlıklar ve kurumlar olarak da İstanbul ile ilgili projelerimizi, yatırımlarımızı, hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. ABD ile krize neden olan S-400'ler konusunda net mesaj veren Erdoğan, "Önümüzdeki ay teslim almaya başlıyoruz. S-400 meselesi, egemenlik haklarımızla ilgilidir. Geri adım atmayacağız. Türkiye, kendi güvenlik gereksinimlerini karşılama konusunu hiçbir ülkeden izin almak, hele hele baskılara boyun eğmek durumunda değildir" dedi.



ERDOĞAN'A ÖDÜL
Dünya Yaşlanma Konseyi yönetimi, Başkan Tayyip Erdoğan'ı yaşlanma, yaşlılık ve yaşlılarla ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı uluslararası insan hakları ödülüne layık gördü.

SİPARİŞLE REVİZYON OLMAZ BAŞKAN
Erdoğan, kabine revizyonuna ilişkin soru üzerine, "Böyle bir şey yapılması gerekiyorsa biz yaparız. Siparişle bu işler olmaz, hele hele bu vatanı sevenler olarak bunları sürekli gündemde tutmak şık olmaz, şık da değil" dedi.

SORUNLARA ODAKLANALIM
MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerine ilişkin ilk değerlendirmelerini kurmaylarını toplayarak gerçekleştirdi. 4 yıl seçimsiz bir sürecin olduğuna dikkati çeken Bahçeli, Türkiye'nin önündeki sorunların çözülmesi için öncelikle ekonomi, dış politika, milli savunma ve güvenlik konularına odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için MHP olarak en büyük katkıyı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.