İŞKUR üzerinden 8 binden fazla beden işçisi alımı başvuru şartları nedir? İŞKUR beden işçisi başvuru sayfası

İŞKUR iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu bağlamda 8 bin kişiden fazla beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yapılacak alımlar özel sektör içinde yapılacaktır. Haberimiz içerisinde beden işçisi alacak olan firmaların isimlerini sizler için verdik. Verdiğimiz linkten hangi firmaların beden işçisi alacağını yakından online olarak takip edebilirsiniz. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden beden işçisi kadrosuna alım yapan kurumları bulabilmek için aşağıda verilen İŞKUR bağlantısına giderek hangi özel firmaların beden işçisi alımı yaptığını takip edebilirsiniz. Özel şirket isimlerini görebilmek için Türkiye iş kurumuna üye girişi sağlamanız gerekecektir. Peki İŞKUR üzerinden 8 binden fazla beden işçisi alımı başvuru şartları nedir? Kimler İŞKUR'a beden işçisi olarak başvurabilir.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2019, 13:48 Güncelleme 14 Haziran 2019, 13:48
İŞKUR üzerinden 8 binden fazla beden işçisi alımı başvuru şartları nedir? İŞKUR beden işçisi başvuru sayfası

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden 8 binden fazla beden işçisi alımı başvuru şartları nedir? İŞKUR beden işçisi başvuru sayfası. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden verilen ilanlar doğrultusunda 8 binden fazla beden işçisi alımı yapılacağı açıklandı. Beden işçisi alımları hakkında gerekli bilgi ve detay haberimizde. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden beden işçisi kadrosuna alım yapan kurumları bulabilmek için aşağıda verilen İŞKUR bağlantısına giderek hangi özel firmaların beden işçisi alımı yaptığını takip edebilirsiniz. Özel şirket isimlerini görebilmek için Türkiye iş kurumuna üye girişi sağlamanız gerekecektir.

BEDEN İŞÇİSİ ALIMI YAPACAK ÖZEL ŞİRKET İSİMLERİNDEN BAZILARI?

Beden işçisi kadrosuna işçi alımı yapacak olan özel sektörden bazıları ise şöyledir; Meka cam işleme ve ambalaj şirketi, Akkale özel eğitim hayvancılık madencilik, Agman ovacık biyokütle enerji anonim şirketi, Yılka plastik, Özgün matbaacılık, Özler kalıp ve iskele sistemleri, Zeytinoğlu yem, Solares yenilebilir enerji şirketi, Asmaş ağır sanayi, Demiraylar çelik kapı şirketi, Emsan korusan orman ürünleri, Gap kablo sanayi ve ticaret şirketi gibi firmalar beden işçisi kadrosu için alım sağlayacaktır


BEDEN İŞÇİSİ ALIMI YAPAN KURUMLARA NASIL ULAŞILIR?

Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden beden işçisi kadrosuna alım yapan kurumları bulabilmek için aşağıda verilen İŞKUR bağlantısına giderek hangi özel firmaların beden işçisi alımı yaptığını takip edebilirsiniz. Özel şirket isimlerini görebilmek için Türkiye iş kurumuna üye girişi sağlamanız gerekecektir.