İŞKUR en az ilkokul mezunu güncel iş ilanları - İŞKUR 1260 güvenlik görevlisi çağrı merkezi personeli alımı başvuru şartları!

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla Çağrı merkezi personeli ve güvenlik görevlisi kadrolarına 1260 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar ve ilanlara başvuru şekli. Türkiye İş Kurumu aracılığıyla en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Çağrı merkezi personeli ve güvenlik görevlisi kadrolarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından bin 260 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar ve ilanlara başvuru şekli. İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır. Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2019, 13:50 Güncelleme 14 Haziran 2019, 13:50
İŞKUR en az ilkokul mezunu güncel iş ilanları - İŞKUR 1260 güvenlik görevlisi çağrı merkezi personeli alımı başvuru şartları!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR tarafından en az ilkokul mezunu personel alımları için İŞKUR'un resmi sitesinde bulunan e-şube üzerinden üyelik oluşturarak, şahsınıza ait gerekli bilgileri doldurarak giriş yapabilirsiniz. İŞKUR Türkiye İş Kurumu online web sitesi aracılıyla personel alımlarına devam ediyor. Bu bağlamda güvenlik görevlisi ve çağrı merkezi personeli alınacağını belirtti. İŞKUR en az ilkokul mezunu adaylar arasından özek sektöre 543 adet güvenlik görevlisi ve 717 adet çağrı merkezi personeli alımı yapılacağını bildirdi. Başvuruları devam eden ilanlara müracaat etmek isteyen adayların başvurularını aşağıdaki adımları izleyerek yapması gerekmektedir. İŞKUR 1260 güvenlik görevlisi ve çağrı merkezi personeli alımı başvuru şartları ve İŞKUR en az ilkokul mezunu güncel iş ilanları detayları

ALIMLAR ÖZEL SEKTÖRE

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlar ile alımlar özel işyerlerine yapılmaktadır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İŞKUR 'dan yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartlaı taşıması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

İlkokul , lise veya üniversite mezunu olmak

18 yaşını doldurmuş olmak,

Atanacağı görevi yapmaya engel bir sağlık sorunu olmaması,

Diksiyonu düzgün olması,

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi kadrosu için ikili ilişkilerde iyi olması ve ikna kabiliyeti yüksek olması,

Güvenlik görevlisi kadrosu için silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kartı olması.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlara başvurular da yine Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yapılacaktır. Başvuruları devam eden ilanlara müracaat etmek isteyen adayların başvurularını aşağıdaki adımları izleyerek yapması gerekmektedir

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve aşağıdaki adımları takip edin.

1. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından giriş yapın.

2. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın

3. Son olarak iş ilanları arama sayfası karşınıza gelecektir. Bu sayfada , sağ üst köşede bulunan MESLEK kısmına , başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazın (Güvenlik görevlisi ya da Çağrı merkezi)

ARA butonuna tıklayın İlanlar aşağıda sıralanacaktır.

1000'DEN FAZLA ALIM YAPILACAKLAR KADROLAR

1000'den fazla alım ilanı bulunan 6 farklı meslek grubu bulunuyor. Bu meslek grupları ve yayımlanan ilan sayısı; Beden İşçisi (Genel) 9389, Turizm Ve Otelcilik Elemanı 3999, Makineci (Dikiş) 2729, Satış Danışmanı / Uzmanı 2388, Temizlik Görevlisi 2304, Garson (Servis Elemanı) 1973, Güvenlik Görevlisi 1308.


İŞKUR'A BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un en az ilkokul mezunu personel alımlarına başvuru yapmak için İŞKUR'un resmi sitesinde bulunan e-şube üzerinden üyelik oluşturarak, şahsınıza ait gerekli bilgileri doldurarak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca İŞKUR'un bölge ve şube müdürlüklerine şahsen giderek, meslek danışmanları yardımıyla açık iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.


İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır. Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.

Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İŞKUR'a kayıt olmak için öncelikle yazımızın başında da söylediğimiz gibi İşveren mi iş arayan kişi mi olduğunuzu belirtmeniz gerek. İkisi içinde üye olma bağlantıları aşağıdadır.

Daha sonra karşınıza çıkan üyelik sözleşmelerini kabul etmeniz ve profil bilgilerinizi ( şifre, isim soyisim vb bilgileri ) eksiksiz ve doğru olarak girmeniz gerekmektedir. Bu aşamayı kaydettikten sonra profilinizi oluşturursunuz. Bu alanda öğrenim durumunuz, özellikleriniz, eğitim durumunuz, iş aradığınız pozisyonlar vb bilgileri aşama aşama doldurur gerekirse word dosyası halinde özgeçmiş de ekleyebilirsiniz. Profil fotoğrafı eklemeniz de bu aşamada önerilir. Çünkü yapılan araştırmada profil fotoğrafı olanların iş bulma olasılıklarının daha fazla olduğu görülmüştür. Ardından İŞKUR size bir danışman atar ve işveren ile sizi ya da işçi ile sizi buluşturmak için çalışmalarını devam ettirirler.

İnternet üzerinden İŞKUR'a üye olmak istemiyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki en yakın İŞKUR İl Müdürlüğüne eğitim durumunuzu gösterir bir belge ile kayıt için başvuruda bulunmanız da seçenekler arasındadır. Burada bulunan görevli personel size kayıt işlemleri için yardımcı olacaktır.