24 Mayıs Gelinim Mutfakta bugün kim elendi?

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Kanal D'de ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta'nın 310. bölümüyle ekrana geliyor. Haftanın birincisi ise Ezgi olurken,kayınvalidelerden 50 puan toplayan Güngör elendi.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2019, 13:27 Güncelleme 31 Mayıs 2019, 15:56
24 Mayıs Gelinim Mutfakta bugün kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Beş günün sonunda bir isim eleniyor, bir isim de gün birincisi oluyor. Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk gününde en düşük puanı alarak sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan oldu. Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Vahide oldu. Diğer iki gelin ise 12'şer puan aldılar. Gelinim Mutfakta'da birinci olan isim açıklanır açıklanmaz haberimiz içerisinde yer alacaktır.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın birincisi ise Ezgi olurken,kayınvalidelerden 50 puan toplayan Güngör elendi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk gününde en düşük puanı alarak sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan oldu. Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Vahide oldu. Diğer iki gelin ise 12'şer puan aldılar.

Kanal D'de ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta'nın 309. bölümü ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde Sevim Hanımın puanlaması mutfakta olay çıkarttı. Gülcan kendisini "Gelinim Mutfakta'nın En Başarılı Gelini" ilan etti. Vahide, Besime Hanım'a çikolata ikram ederek köpüksüz kahve için özür diledi. Fakat, Besime Hanım çikolatayı kabul etmedi. Bu olayı Gülcan'a anlatması ise, diğerlerinin ağzına sakız oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta gün sonuncusu 8 puanla Güngör oldu. Gün birincisi ise 14 puanla Ezgi oldu ve çeyrek altının sahibi oldu.