2019 Turizm ve Otelcilik sektörü iş ilanları!

2019 Turizm ve Otelcilik sektörü iş ilanları! İŞKUR'dan bugün yeni iş ilanları yayınlandı. Turiz ve otelcilik sektörü ile ilgili yayınlanan iş ilanları kapsamında tam 2.327 personel alımı yapılacağı bildirildi.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019, 10:47 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 16:50
2019 Turizm ve Otelcilik sektörü iş ilanları!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR bugün yeni iş ilanlarını yayınladı. İŞKUR Türkiye genelinde hemen her sektör için istihdam sağlamaktadır. Bu bağlamda da işverenler İŞKUR ile işbirliği yapmaktadır. Yaz ayının gelmesi ve turizm ve otelcilik sektörünün canlanması ile yeni iş ilanları yayınlandı.. İŞKUR tarafından yayınlanan güncel iş ilanları kapsamında turizm ve otelcilik sektörüne ait 312 farklı iş ilanları yayınlandı.

İŞKUR TURİZM VE OTELCİLİK İŞ İLANLARI BAŞVURU ŞARTLARI

Turizm ve Otelcilik sektörüne bağlı meslek gurubundan tecrübeli tecrübesiz, en az okur yazar, ilköğretim, ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu arayan, yabancı dil şartlı ve şartsız onlarca farklı iş ilanları bulunmakta.. Aşağıda, sektöre ait yayınlanan iş ilanları bulunmaktadır. Başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklılık göstermektedir.

Aşağıda İŞKUR tarafından turizm ve otelcilik sektörüne ait yayınlanan güncel iş ilanlarına ait link bulunmaktadır. Başvuru hakkında bilgi almak veya başvuruda bulunmak için belirtilen linki kopyalayarak aratınız.. Açılan sayfadan tüm ilan detaylarına ulaşabilir ve e-devlet şifrenizi kullanarak kayıt yaptırabilirsiniz..

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1400

Yukarıda ki link üzerinden başvuruda buluna bilmeniz için öncelikle İŞKUR'a kayıtlı olmanız gerekmektedir. Peki İŞKUR'a kayıt nasıl yapılır? İşte cevabı...