PKK sevicisi Zuhal Demir vatandaşlıktan çıktı!

Belçika’nın Tuncelili Bakanı Zuhal Demir, PKK gösterilerine katıldı. Türkiye’yi kötülediği için Avrupa’nın sevgisini kazandı! Skandal isim son olarak Türk vatandaşlığından çıktığını açıkladı. Bu çıkış sosyal medyayı salladı: İsabet olmuş.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2019 Güncelleme 10 Mart 2019, 08:00
PKK sevicisi Zuhal Demir vatandaşlıktan çıktı!

İÇİNDEKİLER

Belçika, terör örgütü PKK'ya kol kanat gerdi. Kalleş yuvası haline gelen Brüksel, PKK'nın Avrupa'da rahat bir şekilde propaganda yaptığı yerlerin başında geldi. Belçika'da teröristlerin sözcülüğünü yapan isim ise aslen Tuncelili olan Zuhal Demir'den başkası değildi. Demir, Türkiye karşıtı açıklamalar yapıp terör estirdi. PKK'yı desteklediği için Belçika'da baş tacı edildi!



Her fırsatta PKK'ya övgüler dizen Demir, fırsat eşitliğinden sorumlu Devlet Bakanı görevine getirildi. PKK'nın düzenlediği etkinliklerde başı çeken Demir, kanlı örgütü ise "yasaklı Kürt direniş örgütü" olarak niteledi. Türkiye'yi karalamak için her yolu deneyen skandal isim, kendisine Türk denmesinden utandığını söyleyerek çirkin amacını gözler önüne serdi.



Teröristlerin sözcüsü olan Belçikalı Bakan Demir, "Ailemden gelen Türk kimliğimi kendi isteğimle devam ettirmek istemedim" diyerek Türk vatandaşlığından çıktığını bildirdi. PKK'nın maşası, büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcılarından, "Yüz karası", "Vatandaşlıktan çıkman isabet olmuş", "Çok sevindik. Hainler bizden değildir" yorumları geldi.