Kılıçdaroğlu'na parti içinden "üçlük atış"

CHP'de parti içi üç muhalefet, Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurdu. Partinin başına getirilişinin, proje olduğunu savundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2019 Güncelleme 25 Şubat 2019, 07:59
Kılıçdaroğlu’na parti içinden üçlük atış

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün kasetle istifasını sağladığı Deniz Baykal'ın koltuğuna oturdu. Partinin eski yöneticileri, aHaber'de yayınlanan YAZ BOZ'a ve TAKVİM'e önemli açıklamalarda bulundu.



CHP ESKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ONUR ÖYMEN:
CHP'nin kendisine benzemeyen yapıyla ittifakının nedenini anlamıyorum. 2007 seçimlerinden önce ABD Büyükelçiliği'nde yemeğe davet edildik. ABD, Baykal'ın istifasından 10 ay önce Kılıçdaroğlu'nu partinin başına getirmeyi planladı. CHP'nin il ve ilçe teşkilatlarına sık sık yabancı temsilciler gidiyor. Türkiye söz konusu olduğunda, muhalefet iktidarla hareket etmeli...



CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ YILDIRAY SAPAN:
Kılıçdaroğlu'nu FETÖ getirdi. Örgüt, 2003'teki 3 Mart Tezkeresi'nden sonra CHP'ye sızdı. Partinin şu anda 34 belediye başkan adayı FETÖ'cü... Kılıçdaroğlu bir proje ve FETÖ'nün belediyeler imamı, baş danışmanıydı.



CHP ESKİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI MEHMET SEVİGEN
CHP yönetimi şu anda parti içindeki karşı guruba soykırım yaptı. CHP'nin gerçek sahipleri, 31 Mart'tan sonra partiye sahip çıkacak. Ülkeyi bütün olarak gören CHP'yi özlüyoruz. Kaset kumpasıyla büyük oyun oynandı.


iŞTE KiRLi iTTiFAK
PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ilçe başkanı, "Seçimde CHP'nin Şişli adayı Keskin'i destekleyeceğiz. Kürdistan'da kayyumdaki belediyeleri geri alacağız" dedi. Keskin ise Atatürk fotoğrafı ve Türk bayrağı önünde yapılan bu terör propagandasına sessiz kaldı.

MEVLÜT YÜKSEL