Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu | İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 11 Şubat hava durumu

Haftanın son gününde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve yağışlar ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk gününde havanın nasıl olacağını merak edenler "bugün hava nasıl olacak" sorusunu araştırıyor. Peki, 11 Şubat Pazartesi günü yurtta ve İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika tahminler...

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 07:41 Güncelleme 11 Şubat 2019, 07:41
Meteoroloji’den son dakika hava durumu raporu | İstanbul’da bugün hava nasıl olacak? 11 Şubat hava durumu

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Bu sabah saatlerinde Ş. Urfa, Mardin ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, Erzurum, Ağrı ve Muş çevrelerinin kar yağışlı, öğle saatlerinden sonra Ağrı ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Iğdır çevreleri ile akşam saatlerinde sonra Kıyı Ege, gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçeleri ile Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI
Doğu Anadolu'da önemli bir değişiklik olmayacağı, diğer yerlerde 3 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR
Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli(40-60 km/ saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Edirne çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batısında güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İSTANBUL °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Aydın ve Muğla çevreleri ile İzmir'in güney çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege'nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın zamanla Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Erzurum, Ağrı ve Muş çevrelerinin kar yağışlı, öğle saatlerinden sonra Iğdır çevrelerinin hafif yağmurlu, Ağrı ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ş. Urfa ve Mardin çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.