Dünya Palu ailesine kilitlendi! İşte başından sonuna Müge Anlı'da yaşananlar...

Tuncer Ustael, kendisini ‘Cinci hoca’ diye tanıttı. Damadı olduğu Palu Ailesi’ni kandırıp dehşet saçtı. 3 cinayet ve 5 tecavüzle suçlandı. Skandallar zinciri ise Müge Anlı’nın programında tek tek ortaya çıktı. Korkunç iddiaların merkezindeki Ustael ve eşi canlı yayında, diğer aile fertleri de evlerinde gözaltına alındı. Sadece Türkiye değil tüm dünya korkunç aileye odaklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2019 Güncelleme 10 Ocak 2019, 07:58
Dünya Palu ailesine kilitlendi! İşte başından sonuna Müge Anlı’da yaşananlar...

İÇİNDEKİLER



Türkiye,
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına çıkan Palu Ailesi'ne kilitlendi. Palu Ailesi, 11 yıldır kayıp olduğunu söyledikleri kızları Meryem ve onun kızı Melike için 21 Aralık'ta Anlı'nın programına gitti. Bu gelişmeyle birlikte skandallar zinciri patlak verdi. Buna göre, Kocaeli'nde yaşayan Harun-Havva Palu çifti; Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe adında 5 çocuk sahibiydi. Meryem, Ahmet Tanhal ile evlenip 2 çocuk, Emine de Tuncer Ustael ile evlenerek 2 evlat dünyaya getirdi. Kendisini "cinci hoca" diye tanıtan Ustael'in gözü ailenin evlerindeydi.


TUNCEL'İN KARISI: EMİNE USTAEL

"Biz adam falan öldürmedik" dedi. Tecavüz iddialarıyla ilgili de "Ablam kocama tecavüz etti" diyerek eşinin suçsuz olduğunu söyledi...



TERS KELEPÇE

Damat Tuncer, aile fertlerini müridi haline getirdi. Sadece Meryem'in kocası Ahmet ve baba Harun'u cinci hoca olduğuna ikna edemedi. Tuncer, karısının kardeşi İsa'yı bacanağı Ahmet'i vurmaya ikna etti. Cinayetin ardından baba Harun, suçu üstlendi. Kocası öldürülen Melike de 2 çocuğuyla ailesinin yanına yerleşti. Tuncer cinle korkuttuğu Meryem ve iki çocuğunun yanı sıra kendi iki evladına tecavüz etti. Ustael'in ağaca bağlayıp aç bıraktığı Meryem can verdi.


Meryem'in kızı Melike'de "İçine cin kaçmış" denilerek ispirto içirilip katledildi. Hapisten çıkınca olayları öğrenen baba Harun Palu, akli dengesini yitirdi. Palu Ailesi, "Meryem ve kızı kayıp" diyerek yıllar sonra Müge Anlı'nın programına çıkınca vahşet ortaya serildi. Tuncer, günlerce canlı yayına çıkıp suçlamaları reddetti. Savcılık ise harekete geçti. 11 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen anne-kızla ilgili Palu ailesi hakkında 'kasten öldürme ve suça yardım'dan gözaltı kararı verildi. Ailenin Kocaeli'ndeki evine baskın düzenlendi. Kayıp Meryem Tanhal'ın babası Harun, annesi Havva, ağabeyi İsa, kardeşleri Fatih ve Ayşe Palu gözaltına alınırken, İstanbul'da canlı yayındayken gözaltına alınan enişte Ustael ve eşi ise polis tarafından ters kelepçelendi.


BABA HARUN PALU

İşlemediği suçu üstlendi. Hapisten çıktıktan sonra akıl sağlığını kaybetti.

DÜNYA ONLARI KONUŞUYOR

GASP, tecavüz ve cinayet gibi bir dizi suçlarla gündeme gelen Palu Ailesi, dünya medyasına yansıdı. ABD ve İngiliz medyası, korkunç aileyi gündeme taşıdı. CNN, BBC ve Daily Mail gibi medya kuruluşları, Palu Ailesi'nin şifrelerini çözmeye çalıştı!


ANNE HAVVA PALU

Kızının ve torunu öldüren damadı Tuncer Ustael'e yardım etmekle suçlanıyor.



BİR İLÇE İSYANDA

Elazığ'ın Palu İlçesi, Türkiye'nin konuştuğu Palu Ailesi ile isim benzerliği yüzünden isyan etti. Palu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, Palu ailesi ile hiçbir ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Ülgen, "Bizi arayıp Palu ailesini soruyorlar. Palulular'ın aile yapısında terbiye vardır, sevgi ve saygı vardır. O ailenin Palu ilçesiyle bir bağları yok" dedi.


KARDEŞ AYŞE PALU

Kendisini cinle korkutan eniştesi Tuncer Ustael'e yardım etti.


KARDEŞ İSA PALU
Damat Tuncer, bacanağını karısının kardeşi İsa'ya vurdurttu.


KARDEŞ FATİH PALU
Vahşet zinciriyle ilgili çelişkili ifadeler veriyor.