Son dakika: Skandal eylem çağrısının ardından Fatih Portakal'a büyük şok!

FOX Ana Haber'de Paris'teki protestoları ele alan Fatih Portakal, canlı yayında vatandaşlara "sokaklara çıkın" çağrısında bulunarak Fransa'daki ateşi Türkiye'ye taşıma derdine düştü. Fatih Portakal'ın skandal eylem çağrısına suç duyurusunda bulunuldu.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 11 Aralık 2018, 17:16
Son dakika: Skandal eylem çağrısının ardından Fatih Portakal’a büyük şok!

İÇİNDEKİLER


Antalya'da, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği, Fatih Portakal hakkında ana haberde söylediği, "Türkiye'de barışçıl protestolar olamaz. Korkudan, endişeden, dayak yerim vesaire. Hakkımı arayacağım ama ne yaparım başım belaya girer mi, kaç kişi çıkar Allah aşkına" sözleriyle 'terör örgütlerini göreve çağırdığını' iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.

SOKAĞA ÇIKMA ÇAĞRISINDA BULUNDU

Amerikan beslemesi FOX TV ve ihanet mesaileri bitmek bilmeyen sunucusu Fatih Portakal bu akşam yine provokasyon peşindeydi! Portakal, Fransa'daki sokak olaylarını ele aldığı haberde Türk vatandaşlarını kışkırtarak sokağa çıkma çağrısında bulundu.

Portakal, provokatif çağrısında şunları söyledi: "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgazzamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da farketmiyor açıkçası."