Adana'da parkta dehşet! Fotoğraf çektirmek istediler felaketi yaşadılar

Adana'da arkadaşıyla birlikte gezmeye gittiği parkta fotoğraf çektiren gençlere felaketi yaşadı. Gençlerin fotoğraf çektirdiği sırada yanına gelen başka bir şahıs, "Burası bizim mekanımız, burada fotoğraf çekemezsiniz" dedi ve gruba bıçakla saldırdı. Saldırıda bir genç ölürken arkadaşı da yaralandı.Polis yaklaşık 100 güvenlik kamerasını inceleyerek, olaydan 3 gün sonra katil zanlısı 16 yaşındaki iki çocuğu yakaladı

Giriş Tarihi 30 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 10:18
Adana’da parkta dehşet! Fotoğraf çektirmek istediler felaketi yaşadılar

İÇİNDEKİLER


Adana'da arkadaşıyla birlikte gezmeye gittiği parkta fotoğraf çektirirken yanına gelen şahıs tarafından "Burası bizim mekanımız, burada fotoğraf çekemezsiniz" denilerek bıçaklanan genç hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı.


İlyas Can yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay 17 Kasım günü Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi Yalçın Parkiçinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Furkan Birkaç (17) ve İlyas Can (20) buluştuktan sonra gezmek için parka gitti. Parkta fotoğraf çekilen gençlerin yanına gelen M.S. (16) ve A.T. (16), "Burası bizim mekanımız, bizim semtimiz. Burada fotoğraf çekilemezsiniz" dedi. İki grup arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. M.S., yanında bulunan bıçakla Muhammet Furkan Birkaç'ı karnından, İlyas Can'ı sırtından bıçakladı.


Muhammet Furkan Birkaç

İki çocuk olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirirken, Muhammet Furkan Birkaç ve İlyas Can, tedavi için Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Muhammet Furkan Birkaç 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, diğer taraftan da İlyas Can ve diğer görgü tanıklarının verdiği eşkale uygun bir kişiyi aramaya başladı.