Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! Gebze'de işçiler beton bloğun altında kaldı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında beton blok düştü, 5 işçi düşen bloğun altında kaldı. Enkaz altında kalan 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı, 1 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2018, 15:49
Kuzey Marmara Otoyolu’nda korkunç kaza! Gebze’de işçiler beton bloğun altında kaldı!

İÇİNDEKİLER


Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton bloğun altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürerken 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi. Bir işçi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki çalışmalar sırasında bir viyadüğün üzerine konulan beton blok düştü.

Bazı işçilerin beton bloğun altında kaldığının belirlenmesi üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İşçilerin kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.



BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gebze'de yol çalışması sırasında yaşanan kaza ile ilgili iki müfettiş görevlendirdiğini ve olayla ilgili incelemenin başlatıldığını duyurdu.

VALİ: 1 İŞÇİMİZİN BİLİNCİ AÇIK

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, CNN Türk yayınında yaptığı açıklamada, "4 işçinin enkaz altında olabilir. 1 kişinin bilincinin açık olduğu ve konuşulduğu söyleniyor. Parça çok ağır olduğu için parçalanarak kaldırılma yöntemi izleniyor" dedi.

YAYIN YASAĞI KARARI GELDİ

Gebze 1. Sulh Ceza Hakimliği, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli-Gebze kesimindeki viyadük çalışmasında beton bloğun düşmesi sonucu yaşanan kazaya ilişkin yayın yasağı kararı aldı.