Başkan Erdoğan'dan son ikaz

Başkan Erdoğan, Fırat’ın doğusu ile ilgili sert konuştu: Enerjimizi Fırat’ın doğusuna çevirmekte kararlıyız. Kendi harekat planlarımıza devam ediyoruz. Bu sözlerim son ikaz olarak değerlendirilmeli

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2018 Güncelleme 27 Ekim 2018, 01:46
Başkan Erdoğan’dan son ikaz

İÇİNDEKİLER

BAŞKAN Erdoğan, dün e AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, özetle şöyle dedi:

ARTIK Münbiç'te oyalanmak yerine dikkatimizi ve enerjimizi Fırat'ın doğusuna çevirmekte kararlıyız. Kendi harekat planımıza çalışıyoruz. Çok yakında bu çalışmaların sahadaki yansımaları görülmeye başlanacak. Bu sözlerimiz son ikazlarımız olarak değerlendirilmelidir.
KAŞIKÇI gibi bir insan, konsolosluktan çıkacak, dışarıda bekleyen nişanlısını almayacak. Bunun izahı mümkün mü? Bu çocukça açıklamalar devlet adamlığıyla uyuşmaz.
DİYORUZ ki öldürüldüğü artık ayan beyan ortada da nerede, cesedi göstermeniz lazım. 'Buradan çıktı' diyorsunuz, çıktıysa biz de diyoruz ki, ispat. Bu da yok.
TUTUKLANAN bu 5+3 kişinin Türkiye'ye gelme talimatını veren kim? Bu 18 kişi Kaşıkçı'nın kimler tarafından öldürüldüğünü biliyor. Elimizde başka bilgi, belge yok değil, var.
ERDOĞAN, ardından Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu: Afrin'i özgürleştirdiğimiz gibi inşallah Münbiç'i de Aynel Arab'ı da Telabyad'ı da Suriye'ninw kuzeyindeki diğer toprakları da bölücü örgütün zulmünden kurtaracağız.

FINDIK MÜJDESİ
Erdoğan, fındık üreticisine de şu sözlerle müjde verdi: 1 Kasım 2018'den itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu da 14.5 liradan almaya başlayacağız. Kayıtlı fındık alımlarında kilo başına 2 lira da destekleme ödemesi yapıyoruz. Üreticimizin eline kilo başına 16 veya 16.5 lira geçiyor.



KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR

Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Rus süper model Natalia Vodianova ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu'nca düzenlenen "Let's Talk" (Hadi konuşalım) etkinliğinde konuştu. Erdoğan, "Tüm dünyada yaygın olan kadına yönelik şiddet tek kelimeyle insanlığa ihanettir. Ne yazık ki her üç kadından biri fiziksel ya da cinsel şiddete maruz kalıyorlar. Hadi konuşalım girişimi, sorunların tüm yönleriyle ele almak için bir fırsattır" dedi.