Karakter imzası

Dünyanın en şöhretli isimlerini ünlü grafoloji uzmanı Tracey Trussell yorumladı. El yazısı uzmanı olan Trussell, ünlülerin imzalarından yola çıkarak karakter analizlerini yaptı. İşte meşhur isimlerin saklayamadıkları yönleri:

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2018 Güncelleme 21 Temmuz 2018, 01:37
Karakter imzası

İÇİNDEKİLER



EMMA WATSON (KONTROLCÜ)

Ünlü yıldız imzasında mükemmeliyetçi. Kullandığı çizgiler ve noktalar onun takıntılı, mükemmelliyetçi ve biraz da kaygı sahibi olduğunu gösteriyor. Fena halde kontrol takıntısı olduğu çok açık...


MEGHAN MARKLE (GÜVENSİZ)

Sussex Düşesi'nin imzası onun gerçek kimliğini saklayan bir maske taktığını gösteriyor. Bu maskenin ardında ise son derece ürkek, güvensiz, çekingen bir karakter yatıyor.




KATE MİDDLETON (ÖZGÜVEN)


Güçlü bir karakter gibi gözükmese de Kate'in imzasında büyük bir özgüven var. Hatta saklayamadığı bir ego da imzasından adeta taşıyor.


​ADELE (BARIŞIK)


Adele'in imzasındaki yumuşak çizgiler ve bağlantılı harfler onun kendisiyle barışık bir karakteri olduğunu
ortaya koyuyor. Ayrıca çok dışa dönük ve sosyal bir tarafı var. Bu da seyirci ile etkileşimini artırıyor.


​DONALD TRUMP (GÜÇLÜ)


Trump'ın imzasının çizgileri de imzayı atarken sergilediği tavır da tamamen güç odaklı. Gerçekte neyse imzası da onu yansıtıyor. Saklı gizli yok. Trump, güçlü bir karakter.




MARK ZUCKERBERG (RAHATSIZ)


İmzası matematik denklemini andırıyor. Ortalığı kasıp kavurmayı seviyor. Ama davranış bozukluğu gibi psikolojik sorunları var.