Muharrem İnce'nin "abazayım gel" skandalında ortaya çıkan yeni belgeler sosyal medyayı salladı

Son günlerde, yazdığı “tatanka” adlı şiir kitabındaki erotik fantezilerle gündeme gelen Muharrem İnce’nin bir başka yüz kızartıcı icraati “abazayım gel” skandalında ortaya çıkan yeni detaylar sosyal medyayı çalkaladı.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 18 Haziran 2018, 21:45
Muharrem İnce’nin abazayım gel skandalında ortaya çıkan yeni belgeler sosyal medyayı salladı

İÇİNDEKİLER



İnce'nin yalanladığı skandalı ispatlar niteliklerde görüntü ve belgelerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyanın gündemi bir anda değişti. Tacizi kanıtlayan belgelerin yayılmasıyla, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği İnce'ye tepkiler çığ gibi büyüdü.


İnce'nin AK Parti üyesi, iftira atıyor dediği mağdure Fatma B. "Ben aileden CHP'liyim. Taciz ve hakarete uğradım. 7 tanık ve o mesajların fotoğrafları var" diyerek taciz skandalının tüm detaylarını açığa çıkardı.

Ortaya çıkan ve sosyal medyada kısa sürede yayılan cep telefonu mesajları ve çeşitli görüntüler çirkinliğin boyutunu böyle gözler önüne serdi:



Utanç dolu bu mesajlara vatandaşlar sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.



İnce, mağdure Fatma Büyükkörmükçü'ye ağza alınmayacak, hakaret ve küfür içeren taciz mesajları attı.



Taciz ve hakaret mesajlarının ardından Fatma Büyükkömürcü'nün CHP Genel Merkezi'ne şikayet etmesi üzerine ise İnce'nin, "Size bunu yakıştıramadım" dediği görülüyor.



İnce, taciz suçunu adeta kabul ederek özür diliyor...

İŞTE TACİZİ İSPATLAYAN O DEKONT

Hakaret ve tacizlere uğrayan CHP'li Fatma Büyükkömürcü, İnce'nin avukatı CHP'li Haluk Pekşen'in "Bizden para istedi" iddiasına karşılık, "Maddi durumum iyi. Paraya ihtiyacım yok. İnce, bana avukatı aracılığıyla para teklif etti. 4 bin TL'yi hesabıma yatırdı." demişti. O transferin dekontu da Twitter'a düştü.

TAAHHÜTNAME VE SULH PROTOKOLÜ ORTAYA ÇIKTI

CHP'li Fatma Büyükkömürcü, "Tacizi kanıtlamak için parayı kabul ettim. Ama bir kuruşuna bile dokunmadım. Bunların hepsinin belgesi var." diye konuşmuştu. İşte İnce'nin vekaleti ile avukatı Haluk Pekşen'in imzası olan ve Twitter'da kısa sürede gündeme oturan o taahhütname ve sulh protokolü:



İkili arasında gerçekleştirilen sulh protokolünün belgesi...



İnce ve avukatı, söz konusu skandal için "iftira" demişlerdi. Ortaya çıkan mesajlar, dekont, taahhütname ve sulh protokolü sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Tüm bu olanlardan sonra Muharrem İnce'nin ne cevap vereceği merak konusu.

NELER YAŞANMIŞTI

İnce'nin CHP Kadın Kolları'nda çalışan Fatma Büyükkömürcü'ye taciz ve hakaretleri, genç kadının 2009'da kızının öğretmeninden dayak yemesi üzerine, o dönem TBMM Eğitim Komisyonu üyesi olan İnce'nin yanına gitmesi sonrası yaşandı. İnce, "Gereği yapılacak" dedi.



İnce ile Meclis'te tanıştıklarını söyleyen CHP üyesi Fatma Büyükkömürcü : "Bizi gayet iyi karşıladı. Başta her şey normaldi. Bana bir kaç kez bir sıkıntı var mı? diye sordu. Bana bir bayram mesajı gönderdi. Arayıp sorun var mı? diye sordu. İlk mesajları böyleydi." dedi.


Genç kadına mesajlar atmaya devam eden İnce, daha sonra ise Fatma Büyükkömürcü'yü arayıp, "Abazayım evime gel" dedi. Reddedilince de kadına küfür dolu mesajlar göndermeye başladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, suç duyurusunda bulundu.