Mesaj sonrası duygusal ziyaret

İran’da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer, Instagram hesabından duygusal bir anneler günü paylaşımı yaptı. Ardından da Mina’nın annesini ziyaret etti....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2018 Güncelleme 15 Mayıs 2018, 01:16
Mesaj sonrası duygusal ziyaret

İÇİNDEKİLER

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. Mina Başaran, eğer kaza yaşanmasaydı 14 Nisan da Murat Gezer ile dünyaevine girecekti ama olmadı. Kader onları acı bir şekilde ayırdı.




DUYGUSAL ANLAR
Murat Gezer, kazadan sonra ilk kez sosyal medya hesabından dün bir paylaşımda bulundu. Gezer, Mina'yı istemeye gittiklerinin gün Mina Başaran'ın annesi ve kendi annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çoook seviyorum!" notunu düştü. Murat Gezer'in paylaşımdan sonra Mina'nın annesi Beril Başaran'ı ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretin 1 saat sürdüğü belirtildi. Gün aşarı Göktürk Mezarlığı'na gideren Mina'nın kabri başında dua ettiği öğrenilen Murat Gezer'in yakın arkadaşları tarafından teskin edilmeye çalışıldığı belirtildi.