Meteoroloji'den milyonları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi

Meteoroloji'den milyonları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneline ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak paylaştı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2018, 11:13
Meteoroloji’den milyonları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi

İÇİNDEKİLER



Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz (Giresun hariç) ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin bir hava durumu ediliyor.


İstanbul'un hava durumu ise ise parçalı ve az bulutlu olmak üzere 23 derece gözüküyor. İşte yurt genelinde ve İstanbul'da 'bugün hava nasıl olacak' ve 'havalar nasıl olacak? sorularının cevabı...


METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU AÇIKLAMASI! HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika hava tahminlerine göre, hava sıcaklığı yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.


Rüzgarın, genellikle kuzeyli, zamanla kuzey kesimler ile Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.