Girdik giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’in terörden temizlenmesinin an meselesi olduğunu söyledi: Ne diyordum... Bir gece ansızın... Afrin’e girdik giriyoruz. Her an bu müjdeyi verebiliriz. Fetih yakın.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2018 Güncelleme 18 Mart 2018, 00:00
Girdik giriyoruz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardinve Diyarbakır'da AK Parti Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Mardin'in Derik ilçesinde görev yaparken şehit edilen kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk'ü rahmetle yad eden ve Diyarbakır'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Erdoğan'ın sözlerinden satırbaşları şöyle oldu: Ne diyordum bir gece ansızın... Neler yapmışlar ne tüneller açmışlar. Bunlar batılı dostlarımızın onlara verdikleri desteklerle açmışlar. O tünellerden kamyon gidiyor. Bize dost görülenlerin onlara verdiği silahları görüyorsunuz. Bunlar ne diye sorduğumuzda yalan onlar da su gibi. Biz gerçekleri görüyoruz. Yalanlarınız ortada, kasa kasa silahlar mermiler... Bize dürüst olun. Bize dürüst olana can kurban olmayan kusura bakmasın. Afrin'e girdik giriyoruz. Artık an meselesi. Sizlere her an bu müjdeyi verebiliriz. Aldığım son rakama göre etkisiz hale gelen terörist sayısı 3569 oldu. Fetih yakın. Biz o müjdeye doğru yürüyoruz. Bizim Suriye'nin topraklarında gözümüz yok. Terör koridorlarından yapılan taciz ateşlerinden bıktık ve gereğini yaptık.



ÇAY DEDE ERDOĞAN İLE BULUŞACAK
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e geçmek üzere Hatay'a gelen askerlere çay demleyen 85 yaşındaki Muhammet Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşacak. Muhammet dede Erdoğan'la buluşmasında 40 yıllık tespihini hediye edecek. Buluşmanın 1 Nisan'daki AK Parti Hatay İl Kongresi'nde gerçekleşeceği belirtildi.