İsyanın babası!

Muhammed Reşit Yıldırım, tecavüz edip hamile bıraktığı iddiasıyla F.B.’nin babası tarafından katledildi. Ancak bebeğin, ondan olmadığı belirlendi. Gencin acılı babası Ali Yıldırım, yaşananlara isyan etti: “Çocuğumu beddualarla gömdüm. Bu kara lekenin kaldırılmasını istiyorum...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2018 Güncelleme 15 Mart 2018, 01:45
İsyanın babası!

İÇİNDEKİLER

Tarihler, 14 Ağustos'u gösterdiğinde Türkiye, kan donduran bir cinayete tanıklık etti. Adana'da yaşayan 33 yaşındaki Emrah B., kızına tecavüz ettiği iddiasıyla 17 yaşındaki Muhammed Reşit Yıldırım'ı 4 el ateş ederek katletti. Olaydan sonra kaçan, ancak polis tarafından yakalanan katil, "13 yaşındaki kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti, başka kızların başına gelmesin diye işledim" dedi. Tutuklanıp cezaevine gönderildi.


EMRAH B.

'TELAFİSİ MÜMKÜN DEĞİL'
Tecavüze uğrayan ve hamile kalan 13 yaşındaki F.B. ise "Muhammed ile sosyal medya üzerinden tanıştık. Teyzesiyle tanıştırmak için beni bir eve götürdü. Tecavüz etti. Hamile kaldığımı annem anladı. Sonrasında kürtaj oldum" dedi. Mahkeme, bebek ile Muhammed'in DNA örneklerinin karşılaştırılmasını istedi. Çıkan sonuç ise herkesi şaşkına çevirdi. Çünkü bebek, Muhammed'ten değildi. Raporları gören baba Ali Yıldırım, genç yaşında solup giden oğlunun yok yere öldürüldüğünü söyledi. Duruma adeta isyan etti. Oğlunun mezarının başında gözyaşı döken Yıldırım, "Çocuğumun cenazesini, beddualar içinde defnettim. Bahsedilen kız, defalarca oğluma mesaj atmış, tanışmak istemiş. Benim oğlum böyle bir insan değil. Yok yere öldürüldü, üzerindeki kara lekenin kaldırılmasını istiyorum. Telafisi mümkün değil. Suç duyurusunda bulunacağım" dedi.


Emrah B. tarafından öldürülen 17 yaşındaki Muhammed'in, bebeğin babası olmadığı ortaya çıktı. Yaşanan bu dram, yürekleri sızlattı.