Yüz binleri dolandıran Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın eski eşi de konuştu

Yüz binlerce kişiyi dolandırarak Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank isimli ponzi sisteminin mimarı Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Soysal da konuştu. Hesabına milyonlarda lira aktarıldığı iddia edilen Sıla Soysal iddiaları reddederek, Mehmet Aydın'dan kendisinin de şikayetçi olacağını söyledi.

Giriş Tarihi 14 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 14 Mart 2018, 13:08
Yüz binleri dolandıran Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın’ın eski eşi de konuştu

İÇİNDEKİLER

Mehmet Aydın; genç girişimcilik adı altında yaptığı PR çalışmalarıyla yüz binlerce kişiyi dolandırarak büyük bir siber sistem kurdu. Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Soysal ise henüz 20 yaşında varlığın içinde yaşayan biri...

Mehmet Aydın Türkiye'den kaçtı! Çiftlinkbank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın kardeşi Fatih Aydın ile birlikte önce Dubai'ye oradan da Uruguay'a kaçtığı belirtiliyor. Sıla Soysal ise sosyal medyadan Çiflikbank gerçeklerini ifşa etmeye devam ediyor!

SILA SOYSAL'DAN ÇİFTLİKBANK AÇIKLAMASI!
Mehmet Aydın'ın yurt dışına kaçmadan boşadığı karısı Sıla Aydın ortaya çıktı ve konuşmaya başladı. Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın (Soysal) kocasından Ocak 2018'de boşandığını açıkladı. Kendisini de ölümle tehdit ettiklerini söyleyen Sıla Soysal şunları anlattı;

"Mehmet bana hep iyi tarafını gösterdi. Benim fikrime göre bu planlanmış bir şeydi. Bu kadar para topladıktan sonra insan bu kadar kolay kaçamaz. Ben Mehmet Aydın'ı dolandırmış olsaydım servetime servet katmış olmalıydım. Ben Çiftlik Bank ile aklımdaki soru işaretleri dolayısıyla boşandım. O paralar ona helal olmayacak. İnsanları kandırdı. Çiftlik Bank açılışlarına koşarken bir açıklama yapabilirdi. 3 aydır ortada yok. Herkes beni arıyor. Ben 20 yaşındayım hakaretlere uğruyorum."

YURT DIŞINDAKİ ŞİRKETİNE 40 MİLYON AKTARDI
Sıla Aydın yurt dışında da Mehmet Aydın'ın şirketleri olduğunu da iddia etti. Dediğine göre o hesaplara 40 milyon dolar da aktarılmış. Mehmet Aydın'ın genel müdürü olan Niyazi Karakoç'un oğlunun da Çiftlikbank'ın sahibi ile firarda olduğu ve söz konusu yurt dışı şirkette hissesinin olduğu iddia edildi.

SILA SOYSAL: BEN DE ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM!
Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın kayınpederinin eşinin hesabına yolladığı parala el koyduğunu iddia etmişti. Sıla Soysal ise böyle bir şey olmadığını iddia ederken 'Benim babam onu dolandırmış olsa babamın dehşet parası olurdu. Bunu bakanlar ya da devlet tarafındakiler kolaylıkla açıklığa kavuşturabilir. Ben de şikayetçi olacağım. Bu kadar insanın hakkını ödeyemem' dedi.