Başlarını her gün eziyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan net mesaj verdi: PKK’nın başını her gün eziyoruz. Suriye’de bölücü örgüt yok olana kadar durmayacağız. DEAŞ denen Müslüman düşmanı bitme noktasında. FETÖ zaten darmadağın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2018 Güncelleme 26 Şubat 2018, 00:53
Başlarını her gün eziyoruz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep 6. İl Kongresi'ne katıldı. Önce salon dışında toplanan binlerce kişiye seslenen Erdoğan özellikle ABD'ye mesajlar gönderdi:

Biz Fırat Kalkanı Harekatı'nda bunu yaptık mı, Cerablus'ta yaptık mı, Rai'de, El Bab'da yaptık mı? Afrin'de de yapacağız, Münbiç'te de yapacağız, İblib'de de yapacağız. Sahiplerine teslim edeceğiz. Bizimle müttefikseniz müttefikliğinizin gereğini yapın, değilseniz onu söyleyin.

Şu anda Suriye'de eğer Esed'den bahsediliyorsa, Esed katildir. Zira, 1 milyona yakın vatandaşını öldüren bu değil mi? Biz hiçbir zaman zalimlerle beraber olmadık.

Bu ülkede, senin stratejik ortağına darbe yapanı orada saklıyorsan, kusura bakma. Benim milletime ben bunu anlatamam. Yapacağınız tek iş var, FETÖ denilen darbeciyi sizin bu ülkeye vermenizdir. Vermediğiniz sürece kusura bakma.

PKK'nın başını her gün eziyoruz ve ezeceğiz. Suriye'de PYD ile kendine zemin arayan bölücü örgütü yok edene kadar durmayacağız. DEAŞ denen Müslüman düşmanı örgüt de artık tamamen ortadan kalkma noktasına gelmiştir. Yıllarca kendi ülkelerinde ne kadar psikopat varsa DEAŞ saflarında savaşmaya bölgemize gönderdiler. FETÖ zaten darmadağın olmuş vaziyette. Yüklü cezalarla bedel ödüyorlar.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Gaziantep'te coşkuyla karşılandı. Bu arada vatandaşlar, bugün 64 yaşına basan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.